Főoldal FRANC & FRANC Villány invites Europe kóstolónap

Villány invites Europe kóstolónap

100% Franc 100% Villány

Kedves BorBarátunk!

A Villányi borvidék összefogásának jeleként született meg tavaly az első Franc&Franc nemzetközi konferencia és kóstolónap, amikor a Loire-menti cabernet franc termelőket és boraikat láttuk vendégül.

Idén egy újabb fejezetet írunk a Villányi Franc történetébe, hiszen azokat az európai bortermelőket invitáltuk Villányba, akik hisznek a cabernet franc fajtában és önállóan készítenek belőle bort.

A történetnek Ön is részese lehet, amihez nem kell más tenni, mint 2016. november 18-án és/vagy 19-én Villányba venni az irányt.

FRANC&FRANC - Villány invites Europe kóstolónap

2016. november 19-án, szombaton a villányi pincékben túrázva ismerkedhetünk meg a legújabb és már piacon levő Villányi Franc-okkal. A kóstolónapra válogatott hazai borok mellett más európai borvidékekről is érkeznek vendégpincészetek, akik szintén bemutatják cabernet franc boraikat.
A programot kora délelőtt köszöntő és napindító koccintással kezdjük, majd öt kóstolóhelyszínen mintegy 40-50 villányi és külföldi pincészet boraival ismerkedhetnek meg a résztvevők.
A pincészetek közötti közlekedést buszokkal biztosítjuk.

Bemutatkozó pincészetek és borok:

Részvételi díj: 15 000 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza: a borkóstoló nap minden tételének kóstolását; az egyes helyszínek közötti transzfert; a kínált borkorcsolyákat, falatkákat; egy kóstolópoharat; kóstolófüzetet jegyzetelési lehetőséggel; emlékül egy Villányi Franc dropstopot.

A résztvevők létszáma korlátozott, ezért előzetes foglaláshoz kötött!

Teltház! A regisztrációt lezártuk!


Hogyan jut el a Villányi borvidékre? Megközelítés

Válasszon borvidéki szálláshelyeink közül! Szálláskereső

„A regisztrált felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a Villány-Siklósi Borút Egyesület a személyes adatait a Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft.-nek továbbítsa, kizárólag a rendezvényre történő regisztráció és a számlakibocsájtás miatt.”

Információ és jelentkezés:
Villány-Siklósi Borút Egyesület
7773 Villány, Deák F. u. 20/a
Tel: 72/492-181
E-mail: Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! JavaScript muss aktiviert werden, damit sie angezeigt werden kann.