Főoldal About us Kiemelt hírek

Kiemelt hírek

Thursday, 29 April 2021 11:05

A Villányi Borvidék munkatársai Kovács Boglárka Dóra marketingvezető és Tancsó Attila marketing menedzser a Borvidék egy nyertes Interreg pályázata kapcsán látogatott el a Pécsi Organaépítő Manufaktúrába. A Krizevci-Kalnik Orehovec Borút és a Villány-Siklósi Borút közös munkájának köszönhetően a határon átnyúló fejlesztés (Cross Border Wine Routes 2.  HUHR/1901/2.1.3/0054) egy kiemelt elemének készítési fázisába nyerhettek betekintést. A BORgona kialakítása a legjobb úton halad.

A Villányi Borvidék munkatársai Kovács Boglárka Dóra marketingvezető és Tancsó Attila marketing menedzser a Borvidék egy nyertes Interreg pályázata kapcsán látogatott el a Pécsi Organaépítő Manufaktúrába.???? A Krizevci-Kalnik Orehovec Borút és a Villány-Siklósi Borút közös munkájának köszönhetően a határon átnyúló fejlesztés (Cross Border Wine Routes 2. HUHR/1901/2.1.3/0054) egy kiemelt elemének készítési fázisába nyerhettek betekintést.????
 

Monday, 26 April 2021 11:35

 

A Villányi borvidék 2 nagyszabású horvát-magyar együttműködési projekt megvalósítására nyert támogatást a 2020-as évben. A Wine Tour Across Borders fantázianevű pályázat a horvát és magyar Baranja/Baranya kulturális és gasztronómiai értékeit, a Villányi borvidék borturisztikai kínálatát kívánja fejleszteni, külföldön és belföldön népszerűsíteni.

A HUHR/1901/2.1.3/0054 azonosító számú, Cross Border Wine Routes 2. projekt központi eleme a turisztikai termék és szolgáltatásfejlesztés, amely a horvát Krizevci-Kalnik-Orehovec Borút és a Villány-Siklósi Borút közös együttműködésén alapszik.  A projekt céljait szolgálja, hogy a megvalósítás során -képzésekkel, workshopokkal, szakmai rendezvényekkel- megismerjék egymás jó gyakorlatait és azokat a jövőben beépíthessék a fejlesztési rutinjukba. Megújul a projektből a Villányi borvidék, valamint a vezető márkák (Villányi Franc és Villányi REDy) arculata, de új turisztikai attrakciók is kidolgozásra kerülnek. Ilyen például a borturisztikai kiállítás és egy egyedi hangszer, a BORgona, amely jelenlegi tervek szerint a Siklósi Vár Kápolnájában kerül kihelyezésre a pályázat biztosította forrásból. Fejlesztik a borúti táblarendszert és közönségrendezvényeken ismertetik meg a borvidék egyedülálló kínálatát az érdeklődőkkel. Számos más elem is része a programnak, amelynek a megvalósítása a jelenleg is érvényben lévő járványügyi előírások miatt tolódik.

A Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft. munkatársai Kovács Boglárka Dóra a Villányi borvidék marketingvezetője, Tancsó Attila marketing menedzser, valamint Horkay András borvidékfejlesztési szakértő 2021. április 15-én egy online meeting keretében egyeztettek a partner Krizevci Önkormányzat képviselőivel a közösen megvalósítandó projektek lehetséges ütemezéséről.

A szakemberek reményei szerint a közeljövőben a hosszú háttérmunka után végre kezdetét vehetik a nagyközönség számára is vonzó programokat kínáló szervezések biztonságos keretek között.

 

 

The Villány Wine Region has won funding for 2 major Croatian-Hungarian cooperation projects in 2020. Wine Tour Across Borders is a project to develop the cultural values and the gastronomy of Croatian and Hungarian Baranja/Baranya and to promote the wine tourism offer of the Villány Wine Region, both abroad and in Hungary.

The central element of the Cross Border Wine Routes 2 project HUHR/1901/2.1.3/0054 is the development of tourism products and services, based on the joint cooperation between the Croatian Krizevci-Kalnik-Orehovec Wine Route and the Villány-Siklós Wine Route.  The project aims to learn from each other's good practices through training, workshops and professional events, and to incorporate them into their future development routines. The project will help to renew the image of the Villány Wine Region and the leading brands (Villányi Franc and Villányi REDy), but will also develop new tourist attractions. These include a wine tourism exhibition and a unique musical instrument, the BORgona (wine organ instrument), which is currently planned to be installed in the Chapel of Siklós Castle with the funds provided by the grant. The wine road signage system will be developed and public events will be organised to inform the public about the unique offer of the wine region. Several other elements are also part of the programme, the implementation of which has been postponed due to the current epidemiological regulations.

On April 15, 2021, the staff of Tenkes Wine Region Development Nonprofit Ltd., Boglárka Dóra Kovács, marketing manager of the Villány Wine Region, Attila Tancsó, marketing manager, and András Horkay, wine region development expert, held an online meeting with representatives of the partner Krizevci Municipality to discuss the possible timing of the joint projects.

After a long period of background work, the experts hope that the organisation of programmes that will attract the general public can finally begin in the near future, in a safe and secure environment.

 

Friday, 23 April 2021 08:45

Sajtóközlemény

A Villányi borvidék 2 nagyszabású horvát-magyar együttműködési projekt megvalósítására nyert támogatást a 2020-as az évben. A Wine Tour Across Borders fantázianevű pályázat a horvát és magyar Baranja/Baranya kulturális és gasztronómiai értékeit, a Villányi borvidék borturisztikai kínálatát kívánja fejleszteni, külföldön és belföldön népszerűsíteni.

A HUHR/1901/2.1.3/0054 azonosító számú, Cross Border Wine Routes 2. projekt központi eleme a turisztikai termék és szolgáltatásfejlesztés, amely a horvát Krizevci-Kalnik-Orehovec Borút és a Villány-Siklósi Borút közös együttműködésén alapszik.  A projekt céljait szolgálja, hogy a megvalósítás során -képzésekkel, workshopokkal, szakmai rendezvényekkel- megismerjék egymás jó gyakorlatait és azokat a jövőben beépíthessék a fejlesztési rutinjukba. Megújul a projektből a Villányi borvidék, valamint a vezető márkák (Villányi Franc és Villányi REDy) arculata, de új turisztikai attrakciók is kidolgozásra kerülnek. Ilyen például a borturisztikai kiállítás és egy egyedi hangszer, a BORGona, amely jelenlegi tervek szerint a Siklósi Vár Kápolnájában kerül kihelyezésre a pályázat biztosította forrásból. Fejlesztik a borúti táblarendszert és közönségrendezvényeken ismertetik meg a borvidék egyedülálló kínálatát az érdeklődőkkel. Számos más elem is része a programnak, amelyek megvalósítása a jelenleg is érvényben lévő járványügyi előírások miatt tolódnak.

A Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft. munkatársai Kovács Boglárka Dóra a Villányi borvidék marketingvezetője, Tancsó Attila marketing menedzser, valamint Horkay András borvidékfejlesztési szakértő 2021. április 15-én egy online meeting keretében egyeztettek a partner Krizevci Önkormányzat képviselőivel a közösen megvalósítandó projektek lehetséges ütemezéséről.

A szakemberek reményei szerint a közeljövőben a hosszú háttérmunka után végre kezdetét vehetik a nagyközönség számára is vonzó programokat kínáló szervezések biztonságos keretek között.

 

További információ:

Kovács Boglárka Dóra
marketing@villanyiborvidek.hu

Mellékletek: https://drive.google.com/drive/folders/1RM0C6lK8wNpRpkVMb2-U2_3wvA4PWraM?usp=sharing

   

Monday, 29 March 2021 10:33


Pályázati hírek Wine Tour Across Borders – JÚNIUS 


A Villány-Siklósi Borút Egyesület és a Villányi borvidék marketing részlege a Wine Tour Across Borders projekt keretében egy közös brosúra kidolgozását kezdi meg egyeztetve a horvát partnerekkel. A brosúra célja egy desztinációként értelmezve a horvát és magyar baranyai területek közös borturisztikai promóciója. Kiadványunk a www.villanyiborvidek.hu oldalon online formában is feltöltésre kerül, nyomtatott formában pedig közös eseményeinken is találkozhat vele. Kövesse a pályázatunk aktuális híreit Facebook-on vagy Instagramon a Wine Tour Across Borders oldalakon.

 

Pályázati hírek Wine Tour Across Borders – MÁJUS 

2021. május 19.-én online projekt meetinget tartottunk a horvát partnerekkel, ahol meghatározásra kerültek a következő hónapok közös aktivitásai. Egy plakátkampány keretében hamarosan megkezdődnek a pályázatot érintő események promóciói, míg a horvát partnerek eseményei hazánkban lesznek kommunikálva (a pályázati forrás lehetőségeinek köszönhetően), addig a Villányi borvidék eseményei Horvátországban lesznek kiplakátolva. A közös együttműködésre keressük a megfelelő szlogent, ami kifejezi, hogy bár a határ szétválasztja a két országot, de gazdag gasztronómiai, kulturális és természeti értékeink összekötnek minket. Volna egy jó szlogen ötlete, ami mindezt frappánsan kifejezi? Küldje el javaslatát Tancsó Attila marketing menedzsernek a szervezes@villanyiborvidek.hu email címre. 

 

Pályázati hírek Wine Tour Across Borders – ÁPRILIS 


Nagy erőkkel megy a munka a régóta tartó pandémiás időszak ellenére a határon átnyúló pályázati projektjeink megvalósítása kapcsán. Egy kiemelt eleme a Wine Tour Across Borders fejlesztési csomagnak egy borkóstoltató jármű beszerzése, amelynek lehetőségeit részletesen körbejártuk az elmúlt időszakban. Reméljük, hogy nyári rendezvényeinken és vidéki bemutatkozásainkon már az érdeklődő közönség is megcsodálhatja az új, borkóstoltatásra és információnyújtásra kidolgozott négykerekűt. 

 

Pályázati hírek Wine Tour Across Borders – MÁRCIUS 


Bízva a mihamarabbi nyitásban a Villányi borvidék újra ütemezte a pályázati forrásokból megvalósításra kerülő jövőbeli fejlesztéseit. Szépen haladnak a tevékenységek előkészítésével a marketinges kollégák. A pályázatot érintő friss hírek és aktualitások a Wine Tour Across Border Facebook és Instagram oldalon is nyomon követhetők magyar és angol nyelven egyaránt. Ajánlja az oldalt ismerőseinek is! 

Facebook:  https://www.facebook.com/winetouracrossborders
Instagram: https://www.instagram.com/winetouracrossborders/

 

Friday, 29 January 2021 08:23


2021. július 26.

A Tenkes Borvidékfejleszt Nonprofit Kft. HUHR/1901/2.1.3/0095 azonosító számon nyilvántartott „Wine Tour Across Borders” projektje kapcsán ezúton szeretnék árajánlatot kérni „Study Tour-ok szervezése” tevékenységre a mellékletben található ajánlattételi felhívás szerint.

Felhívjuk kedves figyelmét, hogy az ajánlatok kiválasztásának elsődleges szempontja a legkedvezőbb ár. A Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft., mint Ajánlatkérő, az Ajánlattevők részére előírja a bevont alvállalkozói szerződések tartalmára, összegére és kifizetésére vonatkozó transzparenciát, mely ellenőrzés tárgyát képezi. A saját és alvállalkozókon keresztül végzett teljesítéseket a számla mellékleteként benyújtott számlarészletezőn részletesen bemutatni szükséges.

Ajánlatát kérem a mellékelt sablon kitöltésével csak e-mailben a szervezes@villanyiborvidek.hu címre, jelen levél beérkezését követő 10 munkanapon belül megküldeni szíveskedjen.

Árajánlattételi felhívás letöltése itt!

ÁRAJÁNLATI SABLON letöltése itt!

 

2021. július 16.

A Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft. HUHR/1901/2.1.3/0054 azonosító számon nyilvántartott „Cross Border Wine Routes 2” határon átnyúló együttműködési projekt megvalósításának keretében ezúton szeretném felkérni ajánlattételre a „Helyszín biztosítása Siklóson” tevékenység kapcsán.

A tevékenység részleteit a mellékelt ajánlattételi felhívásban találja. Kérem ajánlatát 10 naptári napon belül a mellékelt ajánlati sablon kitöltésével válasz emailben a szervezes@villanyiborvidek.hu email címre megküldeni szíveskedjen.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az ajánlatok kiválasztásának elsődleges szempontja a legkedvezőbb ár. A Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft., mint Ajánlatkérő, az Ajánlattevők részére előírja a bevont alvállalkozói szerződések tartalmára, összegére és kifizetésére vonatkozó transzparenciát, mely ellenőrzés tárgyát képezi. A saját és alvállalkozókon keresztül végzett teljesítéseket a számla mellékleteként benyújtott számlarészletezőn részletesen bemutatni szükséges.

Árajánlattételi felhívás letöltése itt!

ÁRAJÁNLATI SABLON letöltése itt!

 

2021. július 16.

A Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft. HUHR/1901/2.1.3/0054 azonosító számon nyilvántartott „Cross Border Wine Routes 2” határon átnyúló együttműködési projekt megvalósításának keretében ezúton szeretném felkérni ajánlattételre a „Rendezvényekhez kötődően catering szolgáltatás biztosítása” tevékenység kapcsán.

A tevékenység részleteit a mellékelt ajánlattételi felhívásban találja. Kérem ajánlatát 10 naptári napon belül a mellékelt ajánlati sablon kitöltésével válasz emailben a szervezes@villanyiborvidek.hu email címre megküldeni szíveskedjen.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az ajánlatok kiválasztásának elsődleges szempontja a legkedvezőbb ár. A Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft., mint Ajánlatkérő, az Ajánlattevők részére előírja a bevont alvállalkozói szerződések tartalmára, összegére és kifizetésére vonatkozó transzparenciát, mely ellenőrzés tárgyát képezi. A saját és alvállalkozókon keresztül végzett teljesítéseket a számla mellékleteként benyújtott számlarészletezőn részletesen bemutatni szükséges.

Árajánlattételi felhívás letöltése itt!


ÁRAJÁNLATI SABLON letöltése itt!

 

2021. július 16.

A Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft. HUHR/1901/2.1.3/0054 azonosító számon nyilvántartott „Cross Border Wine Routes 2” határon átnyúló együttműködési projekt megvalósításának keretében ezúton szeretném felkérni ajánlattételre a „Helyszín biztosítása Villányban” tevékenység kapcsán.

A tevékenység részleteit a mellékelt ajánlattételi felhívásban találja. Kérem ajánlatát 10 naptári napon belül a mellékelt ajánlati sablon kitöltésével válasz emailben a szervezes@villanyiborvidek.hu email címre megküldeni szíveskedjen.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az ajánlatok kiválasztásának elsődleges szempontja a legkedvezőbb ár. A Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft., mint Ajánlatkérő, az Ajánlattevők részére előírja a bevont alvállalkozói szerződések tartalmára, összegére és kifizetésére vonatkozó transzparenciát, mely ellenőrzés tárgyát képezi. A saját és alvállalkozókon keresztül végzett teljesítéseket a számla mellékleteként benyújtott számlarészletezőn részletesen bemutatni szükséges.

Árajánlattételi felhívás letöltése itt!

ÁRAJÁNLATI SABLON letöltése itt!

 

2021. június 17.

A Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft. HUHR/1901/2.1.3/0054 azonosító számon nyilvántartott „Cross Border Wine Routes 2” határon átnyúló együttműködési projekt megvalósításának keretében ezúton szeretnénk felkérni ajánlattételre a „Felsőfokú borbíráló tanfolyam megszervezése és lebonyolítása” tevékenység kapcsán.

A tevékenység részleteit a mellékelt ajánlattételi felhívásban találja. Kérjük ajánlatát 10 naptári napon belül a mellékelt ajánlati sablon kitöltésével válasz emailben a szervezes@villanyiborvidek.hu email címre megküldeni szíveskedjen.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az ajánlatok kiválasztásának elsődleges szempontja a legkedvezőbb ár. A Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft., mint Ajánlatkérő, az Ajánlattevők részére előírja a bevont alvállalkozói szerződések tartalmára, összegére és kifizetésére vonatkozó transzparenciát, mely ellenőrzés tárgyát képezi. A saját és alvállalkozókon keresztül végzett teljesítéseket a számla mellékleteként benyújtott számlarészletezőn részletesen bemutatni szükséges.

Árajánlattételi felhívás letöltése itt!

ÁRAJÁNLATI SABLON letöltése itt!


2021. június 8.

A Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft. (7800. Siklós, Felszabadulás u. 80., Adószám: 20701325-2-02)  HUHR/1901/2.1.3/0095 azonosító számon nyilvántartott „Wine Tour Across Borders” projektje kapcsán ezúton szeretnék árajánlatot kérni „marketingkommunikáció offline” tevékenységre a mellékletben található ajánlattételi felhívás szerint.

Felhívjuk kedves figyelmét, hogy az ajánlatok kiválasztásának elsődleges szempontja a legkedvezőbb ár. A Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft., mint Ajánlatkérő, az Ajánlattevők részére előírja a bevont alvállalkozói szerződések tartalmára, összegére és kifizetésére vonatkozó transzparenciát, mely ellenőrzés tárgyát képezi. A saját és alvállalkozókon keresztül végzett teljesítéseket a számla mellékleteként benyújtott számlarészletezőn részletesen bemutatni szükséges.

Ajánlatát kérem a mellékelt sablon kitöltésével csak e-mailben a szervezes@villanyiborvidek.hu címre, jelen felhívás közzétételét követő 10 naptári napon belül megküldeni szíveskedjen.

Árajánlattételi felhívás letöltése itt!

ÁRAJÁNLATI SABLON letöltése itt!

 

2021. Április 9.

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

A Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft. HUHR/1901/2.1.3/0054 azonosító számon nyilvántartott „Cross Border Wine Routes 2” határon átnyúló együttműködési projektje kapcsán ezúton szeretném felkérni ajánlattételre.

Ajánlattétel tárgya: „Marketing, promóció, tervezés, dizájn"

A feladat részletei a mellékelt felhívásban olvashatók.

Kérem ajánlatát a felhívás megküldésétől számított 10 naptári napon belül a mellékelt ajánlati sablon kitöltésével emailben szervezes@villanyiborvidek.hu címre, Tancsó Attila marketing menedzsernek megküldeni szíveskedjen.

Felhívjuk kedves figyelmét, hogy az ajánlatok kiválasztásának elsődleges szempontja a legkedvezőbb ár.

Árajánlattételi felhívás letöltése itt!

ÁRAJÁNLATI SABLON letöltése itt!

 

2021. Március 5.

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

A Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft. (7800. Siklós, Felszabadulás u. 80., Adószám: 20701325-2-02) a HUHR/1901/2.1.3/0054 azonosító számon nyilvántartott „Cross-border wine routes 2” projektje kapcsán „Procurement of WineOrgan” tevékenységre, azaz egy egyedi „Borgona” megépítésére ajálattételi felhívást ír ki 2021. március 5-én.

Borgona tulajdonságai:

-             egy regiszteres ládaorgona

-             8’ és 4’ hangfekvésben megszólaltatható

-             68 billentyű és síp

-             mechanikus oktávkupola, C-g’’’ 56 hangon működik

-             36 borosüveg, hangolható formában, elektromágneses működtetéssel

-             az alaporgonával összekapcsolt borosüvegek egyidejű működése biztosított

-             összekapcsolt formában szállítható

-             méreteit tekintve két ember által hordozható, mélysége maximum 90 cm - ajtó-méret

-             szakszerű, igényes anyaghasználat, esztétikus megjelenés

Felhívjuk kedves figyelmét, hogy az ajánlatok kiválasztásának elsődleges szempontja a legkedvezőbb ár. A Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft., mint Ajánlatkérő, az Ajánlattevők részére előírja a bevont alvállalkozói szerződések tartalmára, összegére és kifizetésére vonatkozó transzparenciát, mely ellenőrzés tárgyát képezi. A saját és alvállalkozókon keresztül végzett teljesítéseket a számla mellékleteként benyújtott számlarészletezőn részletesen bemutatni szükséges.

Ajánlatát kérem a mellékelt sablon kitöltésével csak e-mailben a szervezes@villanyiborvidek.hu címre, 10 munkanapon belül megküldeni szíveskedjen.

ÁRAJÁNLATI SABLON letöltése itt!

 

2021. Február 15.

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

A Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft. (7800 Siklós, Felszabadulás u. 80., Adószám: 20701325-2-02) a HUHR/1901/2.1.3/0095 azonosító számon nyilvántartott „Wine Tour Across Borders” projektje kapcsán rollup készítésére ajánlattételi felhívást ír ki 2021. február 15-én.

Rollup tervezett paraméterei:

·       100 cm széles és 200 cm magas klipszes, cserélhető rendszerű rollup

·       Fémbetétes szerkezet

·       Alumínium váz

·       Krómozott oldalszegély

Ajánlatát várjuk 5 napon belül írásban a szervezes@villanyiborvidek.hu email címre.

 

2021. Január 29.

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

A Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft. (7800 Siklós, Felszabadulás u. 80., Adószám: 20701325-2-02) a HUHR/1901/2.1.3/0095 azonosító számon nyilvántartott „Wine Tour Across Borders” projektje kapcsán "social media networking" tevékenységre ajánlattételi felhívást ír ki 2021 január 29-én.

Cél, hogy a pályázati projektet érintő információk az erre a célra létrehozott közösségi oldalakon (elsősorban Facebook és Instagram) keresztül érjenek el a közönséghez.

A feladat időtartama: A szóban forgó pályázat második elszámolási időszakától (2021. február) kezdődően a projekt zárásáig, azaz 2022. június hónapig.

A feladat része:

o   a közösségi oldalak létrehozása (pl. Facebook, Instagram, YouTube),

o   a követő bázis kialakítása és fejlesztése

o   a pályázati projekt általános céljainak kommunikálása

o   a pályázati fejlesztések népszerűsítése

o   az oldalakra magyar és angol nyelvű tartalmak készítése heti rendszerességgel (folyamatos kétnyelvű kommunikáció)

o   élő social media közvetítések lebonyolítása

o   közösségi média kampányok megszervezése

Ajánlatát várjuk a lenti ajánlati sablon kitöltésével 8 napon belül írásban a szervezes@villanyiborvidek.hu email címre.

ÁRAJÁNLATI SABLON letöltése itt!

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS KIEGÉSZÍTÉSE

-SOCIAL MEDIA NETWORKING-

a Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft. „Wine Tour Across Borders HUHR/1901/2.1.3/0095 azonosítószámon nyilvántartott projektje kapcsán a nevezett cég „social media networking” tevékenységre 2021. január 29-én kiírt ajánlattételi felhívását a megkeresett cégek telefonos visszajelzése és kérése alapján az alábbiak szerint egészítem ki (a jelenlegi kiegészítés az eredeti ajánlattétel szövegét is tartalmazza):

Cél, hogy a pályázati projektet érintő információk az erre a célra létrehozott közösségi oldalakon (elsősorban Facebook és Instagram) keresztül érjenek el a közönséghez. Ezzel összefüggésben egy széles követői bázis kialakítása mellett szeretnénk propagálni a pályázat általános célitűzéseit, valamint a pályázattal érintett fejlesztéseket 2 nyelven.

A feladat időtartama: A szóban forgó pályázat második elszámolási időszakától (2021. február) kezdődően a projekt zárásáig, azaz 2022. június hónapig.

A feladat része és időbeosztása:

A feladat általános leírása:

o   a közösségi oldalak létrehozása

-        1 db Facebook oldal „Wine Tour Across Borders” néven

-        1 db Instagram oldal

-        1 db Youtube csatorna

o   a követő bázis kialakítása és fejlesztése

o   a pályázati projekt általános céljainak kommunikálása

o   a pályázati fejlesztések népszerűsítése

o   az oldalakra magyar és angol nyelvű tartalmak készítése heti rendszerességgel (folyamatos kétnyelvű kommunikáció)

o   élő social media közvetítések lebonyolítása

o   közösségi média kampányok megszervezése

A feladat tematikai bontása:

Kezdőlépések: Pályázatorientált social media felületek létrehozása: Facebook és Instagram profil, Youtube csatorna. Szükséges és személyre szabott kezdőbeállítások elvégzése. Követői bázis létrehozása. 

Tervezési szakasz: koncepció, tartalom, célközönség meghatározása, kampányok tervezése szinkronban az ügyfél elképzeléseivel. Követői bázis növelése.

Megvalósítás: A lent részletezett alkalommal pályázati projekthez köthető bejegyzés létrehozása angol és magyar nyelven, a megrendelőtől átvett vagy a megbízott által készített tartalommal.

Szükség szerint fotó és videó anyagok utómunkálatainak elvégzése, publikálása. Bejegyzések, kommentek, reakciók nyomon követése, szükség esetén moderálás, üzenetekre reagálás, követői bázis növelése. Kampánymenedzsment havi rendszerességgel a Megrendelő által a kampány tervezés során elfogadott struktúra és kampány terv alapján.

Jelentés: Az elért eredményekről negyedévente jelentés készítése, megrendelővel személyes konzultáció és szükség esetén a stratégia finomítása.

A feladat konkrét meghatározása:

A feladat öt periódusban valósul meg az alábbi bontásban:

 2021. február 28-ig I. szakasz,

 2021. június 30-ig II. szakasz,

 2021. október 31-ig III. szakasz,

 2022. február 28-ig IV. szakasz,

 2022. június 30-ig V. szakasz


I.                szakasz, azaz 2021. február 28-ig:

-        Social media felület létrehozása – Facebook 1 db

-        Social media felület létrehozása – Instagram 1 db                          

-        Social media felület létrehozása – YouTube 1 db                            

-        Kezdő beállítások elvégzése, követői bázis létrehozása                               

-        Koncepció, tartalom, kampány tervezés (A munka során a tartalmak a kidolgozott és Megrendelő által elfogadott struktúra és kampányterv alapján  kerülnek megvalósításra

-        Bejegyzések létrehozása angol és magyar nyelven:

o   1 db üdvözlő bejegyzés a projekt ismertetésével

o   3 db közös tartalmú bejegyzés létrehozása (Facebook és Instagram)

-        Időszakos jelentés készítése 1 db            

II.             szakasz, azaz 2021 március 1.-június 30. között:

-        Bejegyzések létrehozása angol és magyar nyelven:

o   16 db közös tartalmú bejegyzés létrehozása (Facebook és Instagram)

-        Időszakos jelentés készítése: 1 db

III.           szakasz, azaz 2021 július 1.- október 31. között:

-        Bejegyzések létrehozása angol és magyar nyelven:

o   16 db közös tartalmú bejegyzés létrehozása (Facebook és Instagram)

-        Időszakos jelentés készítése: 1 db

IV.           szakasz, azaz 2021 november 1. és 2022 február 28. között:

-        Bejegyzések létrehozása angol és magyar nyelven:

o   16 db közös tartalmú bejegyzés létrehozása (Facebook és Instagram)

-        Időszakos jelentés készítése: 1 db

V.              szakasz, azaz 2022 március 1.-június 30. között:

-        Bejegyzések létrehozása angol és magyar nyelven:

o   16 db közös tartalmú bejegyzés létrehozása (Facebook és Instagram)

-        Időszakos jelentés készítése: 1 db

-        Záró jelentés készítése: 1 db

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az ajánlatok kiválasztásának elsődleges szempontja a legkedvezőbb ár. A Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft., mint Ajánlatkérő, az Ajánlattevők részére előírja a bevont alvállalkozói szerződések tartalmára, összegére és kifizetésére vonatkozó transzparenciát, mely ellenőrzés tárgyát képezi. A saját és alvállalkozókon keresztül végzett teljesítéseket a számla mellékleteként benyújtott számlarészletezőn részletesen bemutatni szükséges.

Kérem ajánlatát a felhívás megküldésétől számított 10 naptári napon belül a mellékelt ajánlati sablon kitöltésével emailben Tancsó Attila marketing menedzsernek megküldeni szíveskedjen. 

   

Page 1 of 82