Főoldal About us Kiemelt hírek Kik lesznek a kihívók?

Kik lesznek a Kihívók?

A Villányi borvidék legjobb stifolderét keressük Palkonya kiemelkedő gasztroműhelyében, a PalKonyhában a BorZsonágás Fesztiválon.

A Villányi borvidék legjobb stifoldere - 2018.04.28. - Villányi borvidék

Termékkészítők a Villányi BorZsongás Fesztiválokra szervezett megmérettetéseken évről-évre harmonikusan fűszerezett, gondosan kezelt stifoldereket neveznek, egyre kiegyensúlyozottabb, erős mezőnyt alkotva. Tavaly A LEGJOBB STIFI minták közül a siklósi Kalmár Pince szalámijának ítélték a "A Villányi borvidék legjobb stifoldere " címet, a verseny történetében nem először.

Kié a Villányi borvidék legjobb Stifoldere 2018-ban?

A kérdésre a zsűribe felkért neves szakértők, séfek, gasztro-bloggerek, újságírók és hentesek, a nevezők és a jelentkező érdeklődők közül kikerülő vendégítészek együtt keresik a választ 2018. április 28-án.

Bírálók a termelők azonosítása nélkül, sorszámozott tételenként minősítik a házi készítésű készítményeket a szín, az illat, az állag, az íz, és mindezek összhangja alapján. Az értékelés húsz pontos rendszerben, egy kategóriában történik, de a klasszikus receptúrától való jelentősebb eltérést előre kérik jelezni. A zsűri először kiválasztja, majd újrakóstolja és újrapontozza a legjobb öt szalámit. A két pontozás együttese hozza a végeredményt.

A verseny célja, hogy ez a remek, házi termék eredetvédett, Dél- Baranyai különlegességként kerüljön vissza a köztudatba.


NEVEZD STIFID TE IS!

Nevezés és technikai információk >>>