Főoldal About us Kiemelt hírek Pályázati hírek


Pályázati hírek Wine Tour Across Borders – JÚNIUS 


A Villány-Siklósi Borút Egyesület és a Villányi borvidék marketing részlege a Wine Tour Across Borders projekt keretében egy közös brosúra kidolgozását kezdi meg egyeztetve a horvát partnerekkel. A brosúra célja egy desztinációként értelmezve a horvát és magyar baranyai területek közös borturisztikai promóciója. Kiadványunk a www.villanyiborvidek.hu oldalon online formában is feltöltésre kerül, nyomtatott formában pedig közös eseményeinken is találkozhat vele. Kövesse a pályázatunk aktuális híreit Facebook-on vagy Instagramon a Wine Tour Across Borders oldalakon.

 

Pályázati hírek Wine Tour Across Borders – MÁJUS 

2021. május 19.-én online projekt meetinget tartottunk a horvát partnerekkel, ahol meghatározásra kerültek a következő hónapok közös aktivitásai. Egy plakátkampány keretében hamarosan megkezdődnek a pályázatot érintő események promóciói, míg a horvát partnerek eseményei hazánkban lesznek kommunikálva (a pályázati forrás lehetőségeinek köszönhetően), addig a Villányi borvidék eseményei Horvátországban lesznek kiplakátolva. A közös együttműködésre keressük a megfelelő szlogent, ami kifejezi, hogy bár a határ szétválasztja a két országot, de gazdag gasztronómiai, kulturális és természeti értékeink összekötnek minket. Volna egy jó szlogen ötlete, ami mindezt frappánsan kifejezi? Küldje el javaslatát Tancsó Attila marketing menedzsernek a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  email címre. 

 

Pályázati hírek Wine Tour Across Borders – ÁPRILIS 


Nagy erőkkel megy a munka a régóta tartó pandémiás időszak ellenére a határon átnyúló pályázati projektjeink megvalósítása kapcsán. Egy kiemelt eleme a Wine Tour Across Borders fejlesztési csomagnak egy borkóstoltató jármű beszerzése, amelynek lehetőségeit részletesen körbejártuk az elmúlt időszakban. Reméljük, hogy nyári rendezvényeinken és vidéki bemutatkozásainkon már az érdeklődő közönség is megcsodálhatja az új, borkóstoltatásra és információnyújtásra kidolgozott négykerekűt. 

 

Pályázati hírek Wine Tour Across Borders – MÁRCIUS 


Bízva a mihamarabbi nyitásban a Villányi borvidék újra ütemezte a pályázati forrásokból megvalósításra kerülő jövőbeli fejlesztéseit. Szépen haladnak a tevékenységek előkészítésével a marketinges kollégák. A pályázatot érintő friss hírek és aktualitások a Wine Tour Across Border Facebook és Instagram oldalon is nyomon követhetők magyar és angol nyelven egyaránt. Ajánlja az oldalt ismerőseinek is! 

Facebook:  https://www.facebook.com/winetouracrossborders
Instagram: https://www.instagram.com/winetouracrossborders/