Főoldal About us Kiemelt hírek Pályázati hírek


Pályázati hírek Wine Tour Across Borders – OKTÓBER

A Villány-Siklósi Borút Egyesület és a Villányi borvidék marketing részlege jól halad a közös brosúra kidolgozásával, mivel szeptember hónapban átadásra került az arculati kézikönyv a horvát grafikai stúdiótól. A brosúra célja egy desztinációként értelmezve a horvát és magyar baranyai területek közös borturisztikai promóciója. Kiadványunk a www.villanyiborvidek.hu oldalon online formában is feltöltésre kerül, nyomtatott formában pedig közös eseményeinken is találkozhat vele. Kövesse a pályázatunk aktuális híreit Facebookon vagy Instagramon a Wine Tour Across Borders oldalakon.

Pályázati hírek Wine Tour Across Borders – SZEPTEMBER

Kidolgozásra került a projekt szlogenje, ami nem más, mint a „Land of Wine”. Erre közös elhatározással jutottak a projektben részt vevő partnerek. Ennek alapján a Facebook oldal neve is megváltozott „Land of Wine”-ra.
Pályázati hírek Wine Tour Across Borders – AUGUSZTUS

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2021. augusztus 18-20 között egy jeles szakemberekből álló csoport látogatott el hozzánk a Villányi borvidékre. A szakmai program szervezése közös a horvát partnerekkel, így a nívós program a horvát oldalon folytatódott.

A 15 fős delegáció augusztus 20-án egy 3 fogásos ebéddel kezdte meg a programját a Sauska 48-ban, amelyet egy villányi dűlőtúra követett az Ördögárokban. A túra után Günzer Tamás Pincészetében egy  5 tételes borkóstolóval fogadták a csoportot. Az esti órákban a Bock Pincészetben egy vezetett pinceséta volt a program része, 6 tételes borkóstolóval, amelyet egy 3 fogásos borvacsora követett.

Második nap a reggelit követően a Máriagyűdi Kegytemplom meglátogatása volt a vendégek programja, melyhez egy rövid orgonakoncert és egy 10 perces idegenvezetés is hozzá tartozott. Ezt követően egy igazán exkluzív helyszínen, a Konkoly dűlőben várta a vendégeket a Gere Család. A varázslatos panoráma megtekintése után egy szakmai kóstoló – TOP12 borok sétálókóstolója következett. Innen a Mandula Étterembe folytatta a csoport a programját, ahol egy borokkal társított 3 fogásos ebédre voltak hivatalosak. A gasztronómiai programot követően ismét némi kulturális elem gazdagította a programot a Siklósi Vár meglátogatásával. Itt a vendégek rész vehettek a WebWineWriting verseny hivatalos programján, a Gettogether” borkóstoló programon valamint egy egyedülálló hangszer, a Borgona debütálásán is. A streetfood jellegű a Siklósi Várban került megszervezésre az esemény keretében. Másnap reggeli után a vendégek elhagyták a szállást, a programjuk Horvátországban, az Partnerek szervezésének jóvoltából folytatódhatott.

Pályázati hírek Wine Tour Across Borders – JÚLIUS

Szépen haladnak a tevékenységek előkészítésével a marketinges kollégák. Hamarosan egy új közös kiadvány készül a térség gasztro-kulturális értékeinek a bemutatására. A pályázatot érintő friss hírek és aktualitások a Wine Tour Across Border Facebook és Instagram oldalon is nyomon követhetők magyar és angol nyelven egyaránt. Ajánlja az oldalt ismerőseinek is!

Facebook: https://www.facebook.com/winetouracrossborders 
Instagram: https://www.instagram.com/winetouracrossborders/