Főoldal About us Wine Route Association Programszervezés

Programszervezés

 

A Villány- Siklósi Borút Egyesület, mint közhasznú és nonprofit szervezet több, turistákat segítő szolgáltatást is nyújt. 

Többször módosított alapszabályunk értelmében a borút létrehozására, a minőségi bortermelés előmozdítására, a borturizmus, falusi turizmus fejlesztésére, a Villányi borvidék szőlőültetvényeinek, ökológiai arculatának megóvására, a helyi minőségi borok piacának és keresletének növelésére, a művészeti, kulturális, műemlék és népi építészeti értékek védelmére, a fentiekhez fűződő érdekek megfogalmazására és képviseletére törekszünk.

Az egyesület ezen célok megvalósítása érdekében a térségbe irányuló utazásokkal  kapcsolatban az alábbi szolgáltatásokat nyújtja: közlekedés-, szálláshely-, étkezés-, járműkölcsönzés-, szórakozási és sportlehetőségek foglalása, jegyértékesítés színházi, sport- és egyéb szabadidős, szórakoztatási eseményre;  turistasegítő szolgálat, utazási információk nyújtása információs iroda működtetésével és információs táblarendszer fenntartásával; idegenvezetés, utazási promóció. Az egyesület továbbá borúti szabadidős és kulturális programokat, rendezvényeket szervez, reklámoz és menedzsel.


Ha segíthetünk ötletei kidolgozásában, (konferencia, csapatépítő tréning, bortúra, stb.) megszervezésében, keressen bennünket bizalommal!


Villány-Siklósi Borút Egyesület
7800 Siklós, Felszabadulás utca 80.
Tel: 06 70 777 0998
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Nézzen körül weboldalunkon! Pincék, szállások, programok várják!
Szeretne több információt kapni rólunk? Iratkozzon fel hírlevelünkre!