Főoldal About us Wine Route Association Programszervezés

Programszervezés

 

A Villány- Siklósi Borút Egyesület, mint közhasznú és nonprofit szervezet több, turistákat segítő szolgáltatást is nyújt. 

Többször módosított alapszabályunk értelmében a borút létrehozására, a minőségi bortermelés előmozdítására, a borturizmus, falusi turizmus fejlesztésére, a Villányi borvidék szőlőültetvényeinek, ökológiai arculatának megóvására, a helyi minőségi borok piacának és keresletének növelésére, a művészeti, kulturális, műemlék és népi építészeti értékek védelmére, a fentiekhez fűződő érdekek megfogalmazására és képviseletére törekszünk.

Az egyesület ezen célok megvalósítása érdekében a térségbe irányuló utazásokkal  kapcsolatban az alábbi szolgáltatásokat nyújtja: közlekedés-, szálláshely-, étkezés-, járműkölcsönzés-, szórakozási és sportlehetőségek foglalása, jegyértékesítés színházi, sport- és egyéb szabadidős, szórakoztatási eseményre;  turistasegítő szolgálat, utazási információk nyújtása információs iroda működtetésével és információs táblarendszer fenntartásával; idegenvezetés, utazási promóció. Az egyesület továbbá borúti szabadidős és kulturális programokat, rendezvényeket szervez, reklámoz és menedzsel.


Ha segíthetünk ötletei kidolgozásában, (konferencia, csapatépítő tréning, bortúra, stb.) megszervezésében, keressen bennünket bizalommal!


Villány-Siklósi Borút Egyesület
7773 Villány, Deák F. u. 20/A.
Tel/Fax: 72/492-181
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Nézzen körül weboldalunkon! Pincék, szállások, programok várják!
Szeretne több információt kapni rólunk? Iratkozzon fel hírlevelünkre!

20 éves a Villány-Siklósi Borút Egyesület