Agancsos Pince és Panzió

Get offer for accommodation

European wineroad quality: ♣♣♣

Address: Villány, Baross Gábor u. 48.

GPS: 45.868001, 18.453329

Phone:+3672/492-188
Fax:+3672/492-188
Mobile phone:+3630/277-5780

Web address: http://www.agancsos.hu/


Opening hours: constantly


Services of the cellar:

  • Cellar visiting tours
  • Wine tasting
  • Wine sales

Catering facility:

  • Cold dishes

Type of accommodation:

  • boarding house
Main page > Accommodation > Agancsos Pince és Panzió

Agancsos Pince és Panzió

Villány, Baross Gábor u. 48.

Agancsos Pince és Panzió
Agancsos Pincészet - Villány
Agancsos Pincészet - Villány
Agancsos Pincészet - Villány
Agancsos Pincészet - Villány
Agancsos Pince és Panzió - Villány
Agancsos Pince és Panzió - Villány
Agancsos Pince és Panzió - Villány
Agancsos Pince és Panzió - Villány
Agancsos Pincészet - Villány

Agancsos Pincészet - Villány
Az Agancsos Pincészet a villányi műemlék pincesor egyik ékköve.
Agancsos Pincészet - Villány
A tulajdonosok: Kovács Zoltán (a borász) és felesége Éva. Páratlan vendégszeretetüknek sok visszajáró vendéget köszönhetnek.
Agancsos Pincészet - Villány
Az Agancsos Pince borkóstoló helységében akár egy 50 fős csoport is kényelmesen elfér.
Agancsos Pincészet - Villány
Előzetes kérés esetén lehetőség nyílik a Pincészet ültetvényeinek meglátogatására.
Agancsos Pince és Panzió - Villány
Komfortos, tiszta, jól felszerelt szobákkal várja az Agancsos Panzió
Agancsos Pince és Panzió - Villány
Az étkező fő dísze a házigazda trófeagyűjteménye.
Agancsos Pince és Panzió - Villány
Az tikkasztó hőség után jól esik egy pohár üdítő rozéfröccs, vagy hosszúlépés
Agancsos Pince és Panzió - Villány
Az Agancsos Panzió tágas, zöld udvarán játszótér, bogrács- és grillhely ad lehetőséget élményekben gazdag szabadtéri programokhoz a családdal, vagy barátokkal.
Agancsos Pincészet - Villány
Az Agancsos Pincét a villányi pincesoron nemrég felújított homlokzata teszi eltéveszthetetlenné.

Zoltán Kovács winemaker respects and carries out traditional wine production. Local traditional varieties can be found among the grape varieties: Portugieser, Blue Frankish, Italian Riesling and world varieties: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc and Pinot Noir. The development of the winery has facilitated to combine traditional and modern technology. The grape originating from the Villány Wine Region\'s excellent slopes is processed with careful harvest and it ferments in open tanks with manual tamping or in coolable-heatable non-corrodible metal tanks. Ageing is carried out in oak barrels; depending on the variety it can last from a few months until even two years.


Cellar Accommodation Catering Map
Page is under construction.