Főoldal FRANC & FRANC Villány invites Europe kóstolónap 2017

Nemzetközi cabernet franc kóstolónap

2017. november 25. 

A Villányi borvidék összefogásának jeleként született meg 2015-ben az első Franc&Franc nemzetközi konferencia és kóstolónap, amikor a Loire-menti cabernet franc termelőket és boraikat láttuk vendégül. Tavaly újabb fejezetet írtunk a Villányi Franc történetébe, hiszen azokat az európai bortermelőket invitáltuk Villányba, akik hisznek a cabernet franc fajtában és önállóan készítenek belőle bort.

 Idén a történetnek Ön is részese lehet, amihez nem kell más tenni, mint 2017. november 25-én Villányba venni az irányt.

 2017. november 25-án, szombaton a villányi pincékben túrázva ismerkedhetünk meg a legújabb és már piacon levő Villányi Franc-okkal. A kóstolónapra válogatott hazai borok mellett más európai borvidékekről is érkeznek vendégpincészetek, akik szintén bemutatják cabernet franc boraikat.

A programot kora délelőtt köszöntővel és napindító koccintással kezdjük, majd öt kóstolóhelyszínen legalább 40 villányi és külföldi pincészet boraival ismerkedhetnek meg a résztvevők. A pincészetek közötti közlekedést buszokkal biztosítjuk.

A részvételi díj tartalmazza: a borkóstoló nap minden tételének kóstolását; az egyes helyszínek közötti transzfert; a kínált borkorcsolyákat, falatkákat; ebédet; egy kóstolópoharat; kóstolófüzetet jegyzetelési lehetőséggel; egy Villányi Franc emléktárgyat.

 Villány, a cabernet franc természetes hazája várja a borkedvelőket.

Early bird ár június 30-ig 16.900 Ft
Normál ár november 24-ig 18.900 Ft

Jegyvásárlás március 20-tól: www.jegymester.hu

A jegyek száma limitált, összesen 240 belépőjegyet bocsátunk forgalomba.