Bocor Pince

Ajánlatkérés szállásra

Európai borút minőség: ♣♣

Cím: Villány, Baross G. u. 81.

GPS: 45.866628, 18.449913

Telefon:+36-30-657-2757

Webcím: http://www.bocorpince.hu


Nyitva tartás: állandó


Pince szolgáltatásai:

  • Pincelátogatás
  • Borkóstolás
  • Borértékesítés

Étkezési lehetőség:

  • Étterem

Szállás típusa:

  • falusi
  • panzió
Főoldal > Pince > Bocor Pince

Bocor Pince

Villány, Baross G. u. 81.

Bocor Pince

Engedje meg, hogy meginvitáljuk borozónk és egyben éttermünkbe amely a méltán híres villányi pincesoron található.
Célunk, hogy a vendég maximális elégedettséggel, feltöltődve és jól lakottan távozzon, ehhez igyekszünk hozzájárulni széles étel- és italkínálatunkkal mely a magyar konyha remekeit foglalja magába. Remek lehetőséget kínálunk akár egy baráti beszélgetés, családi összejövetel vagy akár egy kisebb esküvő lebonyolítására is, igényes és hangulatos, környezetben. Természetesen céges rendezvények és vacsorák megrendezését is vállaljuk.
Élvezze az igazi boros pince hangulatát és miliőjét, amelyben a fiatalos, hozzáértő és végtelenül kedves személyzetünk áll a rendelkezésére.

Amennyiben jól érezték magukat és megelégedtek szolgáltatásainkkal, viszont folytatni szeretnék az estét vagy éppen ellenkezőleg nyugovóra térnének, ez esetben hadd hívjuk meg Önöket a Fogadónkba amely Kisharsányban egy nyugodt vidéken, 1,5 hektáros birtokon található.
További információt a fogadóról itt találnak.


Pince Szállás Étkezés Térkép

Egyéni igények alapján van lehetőség a teljes szortimentből 4-6-8 tételből álló kóstoló összeállítására. Ilyenkor egy kicsit több lehetőségünk van mesélni a borról, és ezáltal vendégeink jobban megtapasztalhatják egy-egy bor tulajdonságait. Éttermünk alatt található egy kis pince, melyet a borkóstoló alkalmával lehetőség van megtekinteni.

Lehetőség van egyéni igények alapján borkóstolók összeállítására a teljes szortimentből, akár a helyszínen vagy előre egyeztetés alapján. Pincénk látványpince, melyben a borok esztétikus tárolását tudjuk megmutatni, és szeretnénk egy kis pince hangulatot nyújtani kedves vendégeink számára.