Halasi Pince

Ajánlatkérés szállásra

Európai borút minőség: ♣♣♣

Cím: Villány, Baross Gábor utca 78/b.

GPS: 45.867182, 18.451835

Telefon:+3672/611-175
Telefax:+3672/611-175

Webcím: http://www.halasipince.com


Nyitva tartás: állandó


Pince szolgáltatásai:

  • Pincelátogatás
  • Borkóstolás
  • Borértékesítés

Étkezési lehetőség:

  • Étterem

Szállás típusa:

  • panzió
Főoldal > Pince > Halasi Pince

Halasi Pince

Villány, Baross Gábor utca 78/b.

Halasi Pince

A Halasi család azért hozta létre a pincét, panziót és éttermet, hogy Villány legkiválóbb minőségű prémium borkultúráját, és a tradicionális magyar konyha hagyományait féltett kincseként megőrizze az utókor számára. A hagyomány és a modernitás ötvözése, a Villányi borvidékhez való ragaszkodás, a személyes hitelesség és a Halasi család több generációját érintő vállalkozói bátorság eredménye ez a gasztronómiai fellegvár, ahol koncentrálódik az a magyar népművészeti performansz, melynek minden egyes alkotóeleme kézműves mesteremberek gondos tervezése és igényes munkájuk lenyűgöző eredménye. Az a hely, ahol megáll az idő.

Legyen a vendégünk!


Pince Szállás Étkezés Térkép

Pince

Mi a Halasi pincészetnél nagyon fontosnak tartjuk a táj, a vidék – Villány – szeretetét, melynek természetes ajándéka a borvidékre jellemző egyediség szellemében nevelt szőlő és a borász gondoskodó szeretetét megtestesítő bor.

Tízhektáros családi birtokunkon a változó vastagságú, mészben gazdag agyag- és löszföldünk déli lejtőin a mediterrán éghajlat érvényesül, ezért optimális, a nem túlkésői érésű jó színanyag-termelő fajták termesztéséhez.

A Halasi-birtokon minden szőlőtőke megkívánja az egyedi gondoskodást. Többlépcsős válogatásra és kiegyensúlyozott tőketerhelésre törekszünk. Hozamkorlátozással érjük el, hogy a termésünk ne növekedjen a duplájára, így egy tőke tápanyagán át az érett szőlőbogyókban tud koncentrálódni az adott évjárat összes szín-, illat- és zamatanyaga, melytől testesebbek lesznek a Halasi-borok.

A kézzel szüretelt kíméletes szőlőfeldolgozás és a tradicionális borkészítés folyamán a legmagasabb minőségű élvezeti értékére emeljük, majd ilyen állapotban őrizzük meg a fogyasztó poharáig. Nem kis feladat. Ám a Halasi pincészetnél mindenki azon dolgozik, hogy kimondottan csak jó minőségű borokat tehessünk a vendégeink asztalára. Kiváló aranyérmes boraink is bizonyítékai annak, hogy jó úton haladunk. Látogasson el hozzánk, és tegye felejthetetlenné a borkóstolást egy mesés, regénybe illő vacsorával.