Magyarbólyi Pálinkafőzde

Európai borút minőség: ♣♣♣

Cím: Magyarbóly, Vasút u. 74.

GPS: 45.835406, 18.49143

Mobil:+36 30 894 6929

Webcím: http://villanyi-palinka.hu


Nyitva tartás: bejelentkezés alapján


Pince szolgáltatásai:

 • Pincelátogatás
 • Borkóstolás
 • Borértékesítés
Főoldal > Pince > Magyarbólyi Pálinkafőzde

Magyarbólyi Pálinkafőzde

Magyarbóly, Vasút u. 74.

Magyarbólyi Pálinkafőzde

A Magyarbólyi Pálinkafőzde Villánytól 4 km-re helyezkedik el, Magyarország egyik leghíresebb borvidéke, a Villányi borvidék vonzáskörzetében. A napsütéses órák magas számának köszönhetően kiváló minőségű a szőlő- és gyümölcstermés. Pálinkáinkat és borpárlatainkat a régióból beszerzett gyümölcsökből, törkölyökből és a méltán híres villányi borokból készítjük.

Fő profilunk a törköly- és szőlőpálinka, valamint a bor- és seprőpárlat készítése.

Filozófiánk, hogy a legkitűnőbb alapanyagokból a legjobb minőségű pálinkákat állítsuk elő, amelyek a Villányi borvidék hírnevét is öregbíthetik.


Pince Térkép

2016-ban útjára indult a Pálinkaséta nevű programunk, amely során a pálinkakedvelő érdeklődők egy autentikus pálinkaüzem látogatáson vehetnek részt, megismerhetik a pálinkakészítés folyamatát, a legmodernebb technológiákat és a séta végén a legfinomabb Villányi Pálinkákat meg is kóstolhatják. Kóstolóhelyiségünkben egy bemutatkozó filmet tekinthetnek meg üzemünkről és különböző pálinkás játékokra is meginvitáljuk vendégeinket. Aki a Villányi Pálinkasétára váltott jegyet, az nem egy múzeumi élményt kap, hanem sokkal inkább egy hagyományosan, aktívan működő üzem életébe nyerhet betekintést.

A pálinkafőzdében megnyitottuk Pálinkaboltunkat is, ahol termékeink teljes választékát meg lehet kóstolni és kedvezményes áron megvásárolni.

Nyitvatartás, belépő díj

 • Hétköznaponként 8 és 15 óra között előzetes bejelentkezéssel,
 • honlapunkon előre meghirdetett szombati pálinkaséta időpontokban.

Angol és német nyelven is vállalunk pálinkasétát üzemünkben, ehhez min. 15 napos előzetes bejelentkezés szükséges.

Ajánlott csoportlétszám: 8-10 fő

A pálinkaséta program kb. 1-3 órás, az üzemlátogatással és a kóstolóval együtt.

A pálinkaséta ára tartalmazza:

 • A Villányi Pálinka története, és a főzde technológia megismerése alapanyagtól a késztermékig (feldolgozás, erjesztés, főzés, érlelés, palackozás, címkézés, raktározás)
 • A séta végén 4 pálinka kóstolása népszerű termékeinkből: Mesterpárlat, 50%-os Válogatott vörös törkölypálinka, Ágyas muskotály szőlőpálinka, Cabernet Franc Törköly Ópálinka. A kóstoló mellé pálinkakorcsolyákat szolgálunk fel (sajt és kifli falatkák).
 • A pálinkakóstoló helyett lehetőség van házi szörpök kóstolójára is.
 • Akik a 4 féle pálinkakóstoló helyett szeretnének más pálinkasort végigkóstolni a pálinkaséta után, azoknak további kóstoló csomagokat is tudunk ajánlani.


Bejelentkezés időpontfoglalás és további információ:
email: info@villanyi-palinka.hu 
tel: +36 30 894 6929

Pálinkafőzdénk címe:
Magyarbólyi Pálinkafőzde
7775 Magyarbóly, Vasút u. 74.

Megközelítés

 • Villányból igény szerint indítunk max. 8 fős kisbuszt a megadott nyitvatartási napokon. 8 fős rendelés esetén összesen 28 000 Ft/busz az oda-vissza út.

 • Taxival is megközelíthetik az üzemünket, taxi rendelésben is szívesen segítünk.

 • A magyarbólyi vonatállomás mellett található üzemünk, így vonattal is könnyen, egyszerűen meg lehet közelíteni akár Villányból, akár Pécsről.

További részletek:

http://villanyi-palinka.hu/tartalom/ajanlataink-palinkaseta-es-uzemlatogatas