Mayer Róbert Pincéje

Európai borút minőség: ♣♣

Cím: Palkonya, Pincesor 25.

GPS: 45.893533, 18.393645

Mobil:+3630/2343-958

Webcím: http://www.mayerrobert.hu


Nyitva tartás: bejelentkezés alapján


Pince szolgáltatásai:

  • Pincelátogatás
  • Borkóstolás
  • Borértékesítés
Főoldal > Pince > Mayer Róbert Pincéje

Mayer Róbert Pincéje

Palkonya, Pincesor 25.

Mayer Róbert Pincéje
Mayer Róbert présháza
Mayer Róbert Pincéje
Mayer Róbert bora

Mayer Róbert présháza
Fedezze fel ön is a Palkonyai Pincesor egyik ékességét!
Mayer Róbert Pincéje
Látogassa meg pincénket is!
Mayer Róbert bora
A bor, és ami mögötte van!

Mayer Róbert pincészete a több mint 100 éves múltra visszatekintő, ma már műemlékvédelem alatt álló pincesoron található. A pincészet borainak alapanyaga a Villány-Siklósi Borút részét képező, napsütötte, palkonyai dűlőkön terem, mely jelentős mértékben hozzájárul a Mayer borok egyedi ízvilágához.

Mayer Róbert 3 hektáron termel. A család generációk óta a bortermeléssel foglalkozik, ami az elmúlt években elmélyített tudással és a borkészítés iránti szenvedéllyel teljesedett ki. Mára a kis családi pincészet mind minőségben, mind mennyiségben megérett a boraik szélesebb körben történő terjesztésére. Ezt támasztja alá a villányi borvidéki versenyeken elnyert arany- és ezüstérmek valamint a prémium borkategória.


Pince Térkép

Pincészet

Szolgáltatások:

  • Pincelátogatással egybekötött borkóstolás

A festői szépségű Palkonyán, egy felújított, műemlék védelem alatt álló présházban és hozzá tartozó pincében üdítő beszélgetések mellett tartott borkóstolás, melynek során a borosgazda személyesen beszél borairól. A borkóstoló magába foglalja a még hordóban érő, később palackozásra kerülő nedűk megízlelését is.

  • Borértékesítés

A pincészetben a már lepalackozott borok megvásárolhatók.

  • Szüreti túra

A palkonyai dűlők szüreti ideje fajtától függően már a késő nyári nap sugaraival elkezdődik, és egészen november végéig tart. Lehetőséget nyújtunk a szüret meglátogatására, ahol a vállalkozóbb kedvű vendégek aktív részvételét szívesen vesszük, utána pedig a résztvevők végig követhetik a borkészítés első lépéseit, azaz a szőlőfürtön lévő bogyók útját egészen az erjesztő kádig.

  • Egyedi címkés borok

Különleges alkalmakra, rendezvényekre, céges ajándékozásra pincészetünk vállalja egyedi címkés borok elkészítését. A címke megterveztetése és elkészítése nem jár külön költséggel megrendelőink részére.

Kiegészítő szolgáltatások:

  • Kemencében sült ételek megrendelése, előzetes egyeztetés szerint.

Férőhelyek:  20 fő

Beszélt nyelvek:

  • Angol

  • Német