Főoldal Programok Pünkösd a Vylyan Teraszon

Pünkösd a Vylyan Teraszon

2017 június 03 - 2017 június 04
Kisharsány

A Vylyan Terasz már szinte nyári sütkérezős- napozós-piknikezős üzemmódban várja a jó borra, finom falatokra, s a természetre éhezőket. Gyermekes, családi programként is tökéletes választás!

Vylyan Terasz - Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet, Kisharsány

Borkóstolók

Részletek: https://www.vylyan.hu/vylyan-terasz/borkostolo/


Pünkösdi lakomák

Új konyhánknak és séfünknek köszönhetően fokozódik az ínyenckedés a Vylyan Teraszon. Az alábbi kínálattal várjuk a mosolygós vendégeket, PIKNIK kivitelben is!


Vylyan Terasz étlap: https://www.vylyan.hu/vylyan-terasz/etlap/

Vasárnapi Sunday Brunch

Egy kis lazulás mindenkinek jár! A hét utolsó pihenőnapján igazán megengedhetjük magunknak a késői ébredést, ágyban heverészést, így a reggeli (breakfast) nyugodtan összefolyhat az ebéddel (lunch) – így lesz a brunch, amit magyarul magyarul reggebédnek is hívhatnánk. A Vylyan Sunday Brunch lényege: lassítsd még kicsit a hétvégét, szedd össze a családot, barátokat, gyere ki a természetbe, töltődj nálunk gyönyörű környezetben fesztelenül, átélve a hely szellemét, s a jó társaságot. Frissítő borok és ínycsiklandó ételek a „terülj-terülj asztalon”, mindent végigkóstolhatsz a saját tempódban.

Hordó-kóstoló – avagy Pinceséta-Extra

Indulás: szombaton 11:00, 14:00 és 17:00 órakor


Ki ne lenne kíváncsi a pince mélyén nyugvó, érlelődő nagy borokra? Bepillantunk a színfalak mögé – vagyis a föld alá. Lopóval és pohárral járjuk végig a Vylyan pincét, s érdekes tételeket kóstolunk hordóból. (4 prémium bor – 1200 Ft/ fő)


Pünkösdi Király- és Királynéválasztás

Kezdés: Vasárnap 14:00 órakor


Egy közös pinceséta után kipróbálhatják boros tudásukat, a legügyesebb – a borkirály és a borkirálynő – nyereménye a dicsőségen felül