Főoldal Programok Úszunk a szőlőtengerben - Vylyan Terasz

Úszunk a szőlőtengerben - Vylyan Terasz

2017 június 10 - 2017 június 11
Kisharsány
Vylyan Terasz - Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet, Kisharsány

Június 10-én 10.00 órától – Tengeri halak, herkentyűk napja a Vylyan Teraszon

Június 11-én 15.00 órától – HoHoHo Sunday Brunch a Vylyan Teraszon

Ha igazi tengerünk nincs is, a nyaralások hangulatát sugározza mediterrán panorámateraszunk az alatta hullámzó zöld szőlőtengerrel, s a horvát hegyeket pásztázó panorámával. A tengeri nyaralások hangulatát most a tányérokra is varázsoljuk.

Bilanics Richárd séfünk isteni halakat, tengeri herkenytűket süt június 10-én szombaton. A konyhaavatónk előtti próbasütésen szinte elaléltunk, milyen szép és aroma gazdag halak sülnek a Green Egg-ben, amit magunk között csak ’A Tojás’-nak becézünk. A sokféle célra tökéletesített csodaműszer tulajdonképp egy hatékony „kiskemence”, a nagyon magas, egyenletes hőáramlással, az ízeket legjobban megőrizve készül el benne az étel. Kínálatunk tehát a tengeri halakra épül június 10-én szombaton, s a halacskák átúsznak a másnapi sunday brunch kínálatába is!


Indításnak egy Herka Chardonnay 2016 és már lubickolhatunk is az ízekben!


Előétel

Fogas cheviche, édesköményes saláta (Tradicionális Perui marinált hideg hal étel a „Szevicse”) – 1200 Ft

Főétel

  • Rák-ananász nyárs – 1600 Ft
  • Bébi tintahal, fokhagymás petrezselymes olívaolaj – 2800 Ft
  • Egészben sült aranydurbincs (Orada) – 3200 Ft
  • Vörös tonhal filé – 3600 Ft

(A főételek árai tartalmazzák a választható köret is.)

Köret

  • Friss korianderes zöldsaláta, lime vinaigrette
  • Capris mediterrán törtburgonya
  • Grillezett nyári zöldségek

Desszert

Rozata (Dalmát karamell puding) – 900 Ft


Információ, bejelentkezés

Gönczöl Gábor – 06 30/376-0885, vendeglatas@vylyan.hu