Főoldal Programok Franc&Franc nemzetközi cabernet franc kóstolónap

Franc&Franc nemzetközi cabernet franc kóstolónap

2017 november 25
Villány

Franc&Franc nemzetközi cabernet franc kóstolónap 2017. november 25.

A Villányi borvidék összefogásának jeleként született meg 2015-ben az első Franc&Franc nemzetközi konferencia és kóstolónap, amikor a Loire-menti cabernet franc termelőket és boraikat láttuk vendégül. Tavaly újabb fejezetet írtunk a Villányi Franc történetébe, hiszen azokat az európai bortermelőket invitáltuk Villányba, akik hisznek a cabernet franc fajtában és önállóan készítenek belőle bort.

Idén a történetnek Ön is részese lehet újra, amihez nem kell más tenni, mint 2017. november 25-én Villányba venni az irányt.

2017. november 25-án, szombaton a villányi pincékben túrázva ismerkedhetünk meg a legújabb és már piacon levő legszebb Villányi Franc-okkal.

A programot kora délelőtt köszöntő és napindító koccintással kezdjük, majd öt kóstolóhelyszínen több mint 50 villányi, hazai és külföldi pincészet boraival ismerkedhetnek meg a résztvevők.

A pincészetek közötti közlekedést buszokkal biztosítjuk.

A rendezvényen öt busz közlekedik, amelyeket színkódokkal láttunk el. Minden busz programja azonos, csak a menetrendje változó. Az indulás és befejezés helyszíne természetesen szintén azonos. Ha többen együtt szeretnének részt venni a programon, kérjük, azonos színű buszra vásároljanak jegyet!

Program:
10.00 regisztráció Bock Pince
11.00 körutak kezdése
Helyszínek: Gere Attila Pincészete, Polgár Pince, Csányi Pincészet, Tiffán Pincészet, Bock Pince
18.00 program zárása

Kóstolható borok listája>>>

A részvételi díj tartalmazza: a borkóstoló nap minden tételének kóstolását; az egyes helyszínek közötti transzfert; a kínált borkorcsolyákat, falatkákat; ebédet; egy kóstolópoharat; kóstolófüzetet jegyzetelési lehetőséggel; egy Villányi Franc emléktárgyat.


A kóstolónap résztvevői ingyenesen részt vehetnek Gereben Zita Kvintet péntek esti koncertjén 21.00 órától a Bock Pince kupolapincéjében, előzetes regisztrációt követően a info@borut.hu e-mail címen. A terem befogadóképessége korlátozott, ezért az igények beérkezését követően az első 80 jegyigénylő kaphat ingyenes belépőjegyet.

A kóstolónap részvételi díja: 18.900 Ft

Jegyvásárlás: https://www.jegymester.hu/hun/Production/381812/Franc&Franc

Villány, a cabernet franc természetes hazája várja a borkedvelőket!

Franc&Franc nemzetközi cabernet franc fórum programja>>>

Franc&Franc nemzetközi cabernet franc kóstolónap 2017. november 25.