Főoldal Programok Pincéről Pincére Variációk Vincére 2022

Pincéről Pincére Variációk Vincére 2022

2022 január 22

 

Vince napja rendkívül jeles nap a borászok és borkedvelők számára, ugyanis ezen a napon jósolják meg az őszi termés minőségét. A villányi szőlősgazdák életében is fontos szerepet játszanak a Vince napi szokások és hagyományok, egyik pincéből a másikba járva áldomásoznak, kóstolják egymás borait, a tőkékre Isten áldását kérik, s a biztonság kedvéért még babonás fortélyokat is bevetnek a jó termés elősegítésére.

Reggel HORDÓS-, napközben 4 DŰLŐJÁRÓ-, este VACSORÁZÓ VINCE!
A HORDÓS VINCE programban ismerkedhetünk a forgalomban még nem található hordókban érlelődő borokkal.
Az egész tájat megmutató DŰLŐJÁRÓ VINCE programban végigjárjuk (busszal) a Villányi borvidéket és hagyományos Vince napi áldomásban is részesülünk. A Dűlőjáró változatok már NÉGY - felejthetetlen téli tájélményben, izgalmas játékokban és sok finom borban bővelkedő - útvonalon!
A Dűlőjáró Vince "csomagok-1-2-3-4." kedvezményes ára 15 000 Ft/fő. Egy körben három pincészetnél Vince élmények + busz Villánytól - Villányig.
Bejelentkezés: info@borut.hu
Az egész napos talponállás után több településen a házigazdák VACSORÁZÓ VINCE programajánlataiból válogathatunk.
A HORDÓS és VACSORÁZÓ VINCE közül érdemes egyet választani, mert azok egy időben kezdődnek.  Helyfoglalás közvetlenül a házigazdáknál! 


Az elmúlt évek hagyományait követve ez alkalommal is színes Vince napi programokkal várjuk kedves vendégeinket! Reggel HORDÓS-, napközben 3 DŰLŐJÁRÓ-, este pedig VACSORÁZÓ VINCE programok!


PROGRAMOK


DŰLŐJÁRÓ VINCE

Az egész tájat megmutató DŰLŐJÁRÓ VINCE programban busszal járjuk be a Villányi borvidéket és a hagyományos Vince napi áldomásban is részesülünk. A Dűlőjáró változatok 3 útvonalon érhetők el. A résztvevők felejthetetlen téli tájélményben, izgalmas játékokban, finom borokban és ínycsiklandó falatokban részesülnek.

A Dűlőjáró Vince csomagok ára 18 000 Ft/fő. Egy útvonalon három pincészetnél Vince napi élmények, emellett buszos transzfert biztosítunk Villánytól-Villányig.

Részletes programokért kattints ide!

Előzetes jegyvásárlás és bővebb információ: vsborut@gmail.com


HORDÓS VINCE

A HORDÓS VINCE programban megismerkedhetünk a forgalomban még nem található hordókban érlelődő borokkal. 

Részletes programokért kattints ide!


VACSORÁZÓ VINCE

Az egész napos talponállás után este több településen is a házigazdák VACSORÁZÓ VINCE programajánlataiból válogathatunk.

Részletes programokért kattints ide!


A HORDÓS-, illetve VACSORÁZÓ VINCE programokra a bejelentkezés a Pincészeteknél történik.Szervező: Villány-Siklósi Borút Egyesület

A rendezvényen a járványügyi helyzetre vonatkozó aktuális szabályzások az irányadóak!

A programváltozás jogát fenntartjuk!