- Villányi borvidék
- Települések
- Térkép
- Programok
- Rólunk
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
A villanyiborvidek.hu a Feedly RSS olvasót ajánlja.
18 órától a házigazdák Vacsorázó Vince programajánlataiból válogathatnak az érdeklődők. Előzetes bejelentkezés és fizetés közvetlenül a résztvevő pincészeteknél a helyszínen.
PROGRAMOK
Gere Attila Pincészete
Idén is várjuk a Vacsorázó Vincze program keretein belül egy ízekben gazdag menüre a Mandula Étterem és Borbárba. Séfjeink összeállítottak egy, a 2022 első borünnepét idéző és a szezonhoz illő ételsort, melyre reméljük, hogy Önt is vendégeink között üdvözölhetjük!
A Mandula étterem és Borbár ajánlata:
Mandula sülze, mustármaggal és
fermentált zöldségekkel
Malaccsülök, hagyományos
hagymás tört burgonyával és ízes sváb káposztával
Gyümölcsös derelye grízhabbal
A menü mellé egy pohár fehér, rosé
vagy classicus vörösbort kínálunk. Ezzel kapcsolatban kollégáink készségesen
segítenek érkező vendégeinknek.
A menü ára egy pohár borral:
8.000 Ft / fő
Kérjük, adja le foglalását a következő elérhetőségeken.
Szabad helyet előre foglálás nélkül kapacitásunknak megfelelően tudunk csak
biztosítani!
Információ és foglalás: +36
72 492 952 vagy az etterem@gere.hu email címen
Bock Pincészet
18:30-22:00: Vince napi élőzenés büfévacsora a Bock Hotel Ermitage
Nagykonferencia termében - a
Happiness Duóval
A menü és a vacsora mellé fogyasztható borok listája itt!
A jelenlegi jogszabályok
értelmében a rendezvény védettségi igazolványhoz kötött!
A vacsora ára: 19 500 Ft/fő
Maximális létszám: 100 fő
Információ és bejelentkezés: +36 72 492 919, recepcio@bock.hu
Gere Tamás és Zsolt Pincészete
Hosszú-hosszú ideig a nagyharsányi pincénkben láttuk vendégül
a nagyérdeműt. Idén úgy gondoltuk, szeretnénk egy kicsit mást adni
vendégeinknek. Ezért a 2022-es évben egy vacsorázó Vince programra hívunk
benneteket! A hagyományt nem szeretnénk teljesen megszakítani, így most is a
2021-es év borai kerülnek terítékre. A friss újborok mellet a komolyabb,
érlelés alatt álló, nagyobb vörösborok hordómintáit is megkóstoljuk.
Természetesen a borokat Gere Zsolt vezetésével elemezzük ki. A vacsorán borok
mellé a környék jellegzetes fogásait igyekszünk tányérra vinni.
A vacsora menüje és az este borai itt megtekinthető!
Bejelentkezés: + 36 72 592 009, bisztro@geretamas.hu
Günzer Tamás Pincészete
Menü:
- gulyásleves palacsintával ( 2 darab palko ): 1850 forint /fő,
- vegyes pörkölt ( csülök,lapocka,köröm ) nokedlivel,salátával: 2450 forint
/fő
Bejelentkezés és bővebb információ: info@gunzertamas.hu
Polgár Pince és Panzió
17.00: Technológia pinceséta a Polgár Pince és Panzióban.
A pinceséta során 4 tétel bort kóstolnak a vendégek és irányított vezetés
során megismerkedhetnek a Polgár borokkal. Program időtartama: 1-1,5h.
Ára:3.000Ft/fő
19.00: Élő zenés svédasztalos vacsora a Polgár Panzióban
Előétel:
-Libamájhab tésztakosárban
-Sült paprikakrém lágy kecskesajttal
Leves:
-Tormakrémleves
-Szürkemarha húsleves gazdagon
Főétel:
-Mangalica disznótoros (oldalas, hurka, kolbász)
lilakáposzta, hagymás törtburgonya
-Szürkemarhapörkölt, tejfölös galuskával
-Mézes-mustáros csirkecomb, jázmin rizs
Saláták:
-Vitamin saláta
-házi uborka saláta
Desszert:
-Aranyhársas pohárkrém
-Francia csoki torta karamell öntettel
Ételekhez illő 6 féle Polgár bor korlátlan fogyasztása a
vacsora során.
Polgár Primőr trió (Rosé, Portugieser, Chardonnay-Ottonel
Muskotály Cuvée), Siller, Redy, Ezüsthárs) A vacsora ára: 15.000Ft/fő.
Bejelentkezés és további információk: panzio@polgarpince.hu +36 30 902 5716
Gergen Birtok
Menü: - Házi kocsonya pácolt lilahagymával,
friss házi kenyérrel,
- Desszert: házi rétes,
A vacsora mellé a GERGEN Birtok 5 borát
kínáljuk.
Minimum létszám: 6 fő
Maximum létszám: 40 fő
Részvételi díj: 5.900 Ft/fő
Bejelentkezés: +36 70 600 5094
A programok folyamatos feltöltés alatt!