- Villányi borvidék
- Települések
- Térkép
- Programok
- Rólunk
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
A villanyiborvidek.hu a Feedly RSS olvasót ajánlja.
Időpontok: november 6. és 7., 13. és 14., 20. és 21., 27. és 28.
Menüsor:
Hideg előétel: Libamájpraliné galambbegysalátával – Chardonnay
Leves: Tárkonyos libaleves szilvás zsemlegombóccal – Rosé Cuvée
Főételek: Roséra sült libamell sült almával és tormás burgonyapürével – Siller
Hamis libacomb libamájraguval töltött, rántott canellónival – Portugieser
Desszert: Muskotályfagylalt borsos balzsamecet-dresszinggel – Muskotály
A vacsora részvételi díja 7 900 Ft. Zene: Szegi
Asztalfoglalás: személyesen pincészetünkben; a (72) 592 064-es vagy a (20) 957 5289-es telefonszámokon; illetve a maulpince@t-online.hu vagy az info@maul.hu e-mail-címeken.