Főoldal Rólunk Kiemelt hírek Siklós-Mohács Élményút bemutatkozott Zágráb-ban

A Siklósi Vár 2011. május 27-én nyitja meg újra kapuit a nagyközönség számára

A részleges felújítás során megújul a Dorottya-kert, a Barbakán, a feljáró, valamint a falszoros és a gyilokjáró is. Számos szórakoztató programmal, komoly- és könnyűzenei koncertekkel, nyári színházi előadásokkal várja a látogatókat.

Siklós-Mohács Élményút

A műemléképület szolgáltatása kibővül egy a térség turisztikai információs központjául is szolgáló vadonatúj, korszerű látogatóközponttal, mely június végétől várja az ideérkező turistákat.

Az újításokat a Siklós-Mohács Élményút színvonalas és látványos standján mutatták be, nagy sikerrel a Zágrábban megrendezett Crotour, turisztikai kiállításon. Siklós és Mohács méltán híres borairól, gyönyörű kirándulóhelyeiről valamint nem utolsó sorban történelmi és kulturális emlékeiről. A látogatók „virtuális sétát” tehettek a megújuló Siklósi Vár-ban. Megszemlélhették a Duna-Dráva Nemzeti Parkban készült gyönyörű táj fotókat, valamint megtekinthették a Mohács Történelmi Emlékhely korszerűsítésének illetve az impozáns négyszintes fogadóközpont és kilátó látványterveit.

www.siklos-mohacs.hu