Főoldal Rólunk Kiemelt hírek Most a Villányi Franc muzsikál!

Most a Villányi Franc muzsikál!

A Pécsi Kodály Központban, a zene fellegvárában immár negyedik alkalommal szólaltatja meg legkíválóbb borait a Villányi borvidék.  Szeretettel várjuk a IV. Villányi Prémium Bormustrán!  III. Villányi Prémium Bormustra - 2013.09.28. - Kodály Központ, Pécs

A harmónia legmagasabb fokát megmutatjuk borban is. Idén a főszerepet borvidékünk zászlóshajója a prémium cabernet franc kapta. 

A Villányi borvidék 18 pincészetének jótékony felajánlásának köszönhetően a bormustrán fajtatiszta és házasított VILLÁNYI prémium FRANC- okat kóstolhatunk, amelyek ékes bizonyítékai borvidékünk elköteleződésének.

A Villányi borvidék hosszú ideje tartó együtt gondolkodás és összefogás gyümölcseként májusban jelentette be, hogy átdolgozta eredetvédelmi rendszerét és életre hív egy új borvidéki márkát. A premium és super premium kategóriákba sorolt 100% franc-ok a közeljövőben Villányi Franc márkanév alatt kerülnek majd a fogyasztók elé. A rendelet már a miniszteri aláírásra vár, tehát jó eséllyel ebben a negyedévben megtalálhatjuk a Villányi Franc-okat a polcokon is.  

Villányi Franc

Jön a Villányi Franc! 

A cabernet franc Villányban találta meg szellemi otthonát. A borvidék lelkes szereplői a fajta iránti elköteleződésüket egy kisfilmen is elmesélik. ITT>>>.

Legyen a vendégünk a jótékonysági borbemutatón, amelyre szóló jegyvásárlással mindannyian a bordalfesztivál megszervezését támogatjuk. Kóstoljon és beszélgessen velünk 2014. szeptember 27-én, szombaton 16.30- 18.30-ig, majd hallgassa meg a XVIII. Európai Bordalfesztivál gálakoncertjét! 

Bormustra részletes programja ITT!!!>>>

Sajtóregisztráció>>>

Jegyárak a Gálakoncertre és a Bormustrára:

  • kombinált belépő (borkóstoló+ koncert) 3.200 Ft + 700 Ft (A IV. Villányi Prémium Bormustra Jegymester-oldalon vásárolt jegy + a XVIII. Európai Bordalfesztivál - Gálakoncert Jegymester-oldalon vásárolt és az engedmény sorban kijelölt "Kiegészítő jegy a IV. Villányi Prémium Bormustra mellé") FIGYELEM! A kiegészítő jegy csak a IV. Villányi Prémium Bormustra belépővel együtt érvényes!
  • koncert 2.200 Ft (I. rendű)
  • koncert 1.000 Ft. (II. rendű)
  • Bormustra kóstolójegy 3.200 Ft

Pohár kaució ára: 500 Ft

Jegyértékesítő helyek:

  • valamint a Jegymester irodáiban
  • Kodály Központ (Pécs, Breuer Marcell sétány 4.)
    Nyitva: H-SZ - 10-18h és a rendezvény ideje alatt

A rendezvény szervezői:

Pécsi Férfikar Alapítvány és Villány-Siklósi Borút Egyesület