Főoldal Rólunk Kiemelt hírek Kérjük, hogy támogasson minket adója 1%-val

Kérjük, hogy támogasson bennünket adója 1%-val!

Palkonyai pincefalu, Villányi borvidék

A Villányi borvidék kulturális örökségét védjük!
Segítse munkánkat! Köszönjük!

ADÓSZÁMUNK: 18304426-1-02

SZJA 1 %-os felajánlásának, és az adóbevallásnak a következő határideje egyéni vállalkozóknak 2017. február. 27., magánszemélyeknek 2017. május 22.

Az idei évben is lehetősége van, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról. Ezt legkésőbb május 22-ig az szja-bevallási formától függetlenül is megteheti.

A rendelkezést benyújthatja:

  • a személyi jövedelemadó-bevallás részeként 2017. május 22-ig (ügyfélkapun keresztül elektronikusan, postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen),
  • a bevallási tervezete on-line javítása esetén is lehetősége van az elektronikus felületen az szja 1+1 %-áról rendelkezni,
  • munkáltatói adómegállapítás esetén 2017. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak, (Fontos, hogy a lezárt borítékon rajta legyen az adóazonosító jele, a leragasztás helyén pedig az aláírása!)
  • a bevallástól elkülönülten 2017. május 22-ig közvetlenül a NAV-hoz
    • a 16EGYSZA jelű nyomtatványon (ügyfélkapun keresztül elektronikusan vagy postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, lezárt, adóazonosító jellel ellátott borítékban).

Tudjon meg még többet a Villány-Siklósi Borút Egyesületről!


Forrás: nav.gov.hu