Főoldal Rólunk Kiemelt hírek Jön a Villányi BorZsongás

Jön a Villányi BorZsongás

A Villányi borvidék már gőzerővel készülődik. Nyitott pincék, zene, tavaszi illatok

Villányi BorZsongás Fesztivál, 2017. április 28 - május 1. - Villányi borvidék

A rendezvény nevéből is következtetni lehet arra a lendületre és izgalomra, amellyel a Villányi borvidék nyolc településén húsz borúti szolgáltató készülődik kedvenc majálisára.


A sokszínű, de egyedi hangvételű program kiválóan megmutatja a fiatalos, vidám és vendéglátásban nagy tudású borvidék valódi arcát. A BorZsongás fesztiválra a meghitt, barátságos, vidéki vendéglátás hangulata és a változatosság élménye jellemző. Érdemes kényelmes cipőt húzni és élvezni a programokat, legyen az májusfaállítás, koncert, jazz, rock'n'roll, komoly vagy népzene, piknik vagy túrázás. A családokat gyermek játszóházak, játékos versenyek, kézművesek várják.

A Villány - Siklósi Borút nem lenne az ami, ha szolgáltatói nem készülnének finom zsongó ételekkel és kiváló borokkal az ínyencek kedvére. Idén is lesz STIFOLDER VERSENY!

„Legyen a vendégünk, BorZsongjunk együtt, vár a tavasz!” - hangzik rügyfakasztó jelmondatuk, amitől máris kedvre derül az utazni vágyó.

Zsongó helyszínek: Janus Borház, Tenkes Csárda, Malatinszky Présház, CzukorBorsó, Rubintos Pince, Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet, PalKonyha, Hárságyi Pince, Mokos Pince, Bock Óbor Étterem, Gere Tamás & Zsolt Pincészete, Günzer Tamás Pincészete, Kúria Borétterem, Mandula Étterem és Bor Bár, Ottó Pince, Polgár Pince és Panzió, Heumann Borbár, Jackfall Bormanufaktúra, Gál Pince és Bormúzeum, Hotel Cabernet

  • Programfüzet ITT letölthető (események és étel/bor kínálatok)
  • Letölthető plakát ITT
  • Egészen részletes programleírás ITT megtekinthető
  • Szálláshely ITT kereshető
  • Zsongó transzfer rendelhető, elérhetőségek ITT