Bocor Fogadó

Ajánlatkérés szállásra

Európai borút minőség: ♣♣♣

Cím: Kisharsány, Petőfi S. u. 33.

GPS: 45.860965, 18.368273

Mobil:+3630/657-2757

Webcím: http://www.bocorfogado.hu/


Nyitva tartás: bejelentkezés alapján


Pince szolgáltatásai:

  • Borkóstolás

Étkezési lehetőség:

  • Étterem

Szállás típusa:

  • falusi
Főoldal > Szállás > Bocor Fogadó

Bocor Fogadó

Kisharsány, Petőfi S. u. 33.

Bocor Fogadó

Prémium vendégházunkat 2013-ban kezdtünk el építeni, ahol 9 szobánk és a hatalmas udvarban egy teljesen felszerelt 15 parcellás kemping is kialakításra került. A vendégházban minden szobában van Tv, internet, minibár és saját fürdőszoba. A vendégház egyszeri alkalommal, díjmentesen vállal vendégszállítást Kisharsány és Villány között.

Prémium fogadónk mellé megépítettünk egy 4 apartmanból álló épületet, gondolva a fiatalokra és a családokra. Mellé telepítettünk még két jacuzzit is és egy teniszpályát, hogy még kellemesebben és aktívabban teljen a kikapcsolódás.Pince Szállás Étkezés Térkép

Élvezzék ki a környék adta nyugalmat és mediterrán hangulatot! Ehhez másfél hektár földi mennyországot biztosítunk, ahol 9 francia ágyas szoba és 4-szer 2 hálószobás apartman vár prémium minőségben. Ezek mindegyike LCD TV-vel, Wi-Fi hozzáféréssel és saját fürdőszobával van felszerelve. Az aktív kikapcsolódás kedvelőinek ajánljuk teniszpályánkat, röplabda pályánkat és biciklijeinket. Aki a kényeztetést kedveli annak két kültéri jacuzzival, infra és egy finn szaunával tudunk a kedvébe járni.

A foglalás mellé jár egy ingyenes transzfer Villány és Kisharsány között ahová és amikor szeretnék!