Tenkes Fogadó és Vendégház

Ajánlatkérés szállásra

Európai borút minőség: nincs

Cím: Csarnóta, Kültelek 011. hrsz.

GPS: 45.888634, 18.235234

Telefon:+36205896052
Mobil:+36205896052

Nyitva tartás: bejelentkezés alapján


Pince szolgáltatásai:

  • Borkóstolás

Étkezési lehetőség:

  • Étterem

Szállás típusa:

  • falusi
Főoldal > Szállás > Tenkes Fogadó és Vendégház

Tenkes Fogadó és Vendégház

Csarnóta, Kültelek 011. hrsz.

Tenkes Fogadó és Vendégház

Mindenütt jó, de legjobb otthon... 

Ezért szeretnénk elkápráztatni az idelátogatókat egy olyan környezettel, ami lélekemelő élményt ad és vendégeink fájó szívvel induljanak haza, majdhogynem honvággyal. 

A Tenkes Csárda neve mára többet jelent a magyar konyhaművészetben kialakított professzionális megoldásoknál. 2016-ban, majd idén is elnyerte a Magyar Turizmus Minőségi Díjat, 2016-ban a Magyar Turizmus Zrt. Rozmaring díját, a kiemelkedő gasztronómiai kínálat és a környezet harmóniájának megteremtéséért, és a Baranya Megyei Értéktár része lett. 

Saját nevünk alatt készített termékeinkkel támogatjuk az egészséges táplálkozás hatékonyságát. A Tenkes Kamra létrehozásának alapvető célja volt, hogy minőségi magyar finomságokat kínáljon, jól ismert forrásból, a Tenkes konyhából...Választékunk folyamatosan bővül, szeretnénk még több, minőségi magyar ízélménnyel meglepni a hozzánk ellátogatókat, a Tenkes Fogadó és Vendégház vendégeit. 

4 szoba várja a betérőket, és megnyílt a Tenkes Csárda  Kikerics Vendégháza is, benne igazi búbos kemencével, konyhakerttel, és a tőlünk megszokott hangulattal, küllemmel. 

Finom ételeink és az autentikus környezet mellett a bor illatával is csalogatjuk vendégeinket pár itt eltöltendő napra.

Mi ápoljuk a múltat, a szállások berendezése sugallja, hogy őrizni szeretnénk több száz év értékeit és tiszteljük a dolgos, mesterien megmunkált bútorokat megalkotó kezeket. 

Az itt megszálló reggel ráébredhet, elődeink miért épp ezen a helyen vetették meg lábukat, mitől kékebb itt a hajnal, zöldebb a látóhatár, otthonosabb a táj...

Tenkes Fogadó és Vendégház
7811 Csarnóta, Kültelek 011. hrsz.
Telefon: 06205896052
info@tenkescsarda.hu
https://www.booking.com/hotel/hu/tenkes-fogado.hu.html


Szállás Étkezés Térkép
Az oldal feltöltés alatt áll.