Hotel Cabernet

Ajánlatkérés szállásra

Európai borút minőség: ♣♣♣

Cím: Villánykövesd, Petőfi Sándor utca 29.

GPS: 45.880557, 18.426616

Telefon:+3672/493-200
Telefax:+3672/200-490

Webcím: http://www.hotelcabernet.hu


Nyitva tartás: állandó


Pince szolgáltatásai:

  • Borkóstolás
  • Borértékesítés

Étkezési lehetőség:

  • Étterem

Szállás típusa:

  • hotel
Főoldal > Szállás > Hotel Cabernet

Hotel Cabernet

Villánykövesd, Petőfi Sándor utca 29.

Hotel Cabernet
Hotel Cabernet-előtér

Hotel Cabernet-előtér
Szállodánk szeretettel várja vendégeit.

A Hotel Cabernet Villánykövesden a műemlékileg védett világhírű pincesor mellett található. Mai formáját egy régi nemesi kúria felújításának eredményeképpen nyerte el, így mindamellett, hogy mindenben megfelel a modern kor igényeinek, őrzi a múlt idők eleganciáját is. A szállodát vezető, villánykövesdi származású Mokos család saját szőlőterületein és pincészetében termelt, kiváló villányi boraival várja a hotelbe érkező vendégeket. A hotel komplex kikapcsolódási lehetőséget kínál azon vendégek számára, akik élményekben gazdag, mégis tökéletesen pihentető vidéki feltöltődésre vágynak, családias, figyelmes környezetben.


Pince Szállás Étkezés Térkép

Cabernet Hotel

A Cabernet Hotel – a Mokos Pincészet borhotele – közvetlenül a műemlékileg védett háromszintes, hangulatos villánykövesdi pincesor mellett várja a kikapcsolódásra vágyó, Villányban szállást kereső vendégeket. Önnek mindössze 50 m-t kell sétálnia, és máris a borvidék legszebb, festői szépségű pincesorán találja magát Villánykövesden. Igazi, csupa szív-lélek borosgazdákkal, pókhálós kispincékkel találkozhat itt az idelátogató. Boraikat többnyire csak helyben értékesítik, nem található meg nagyáruházak polcain.  A villányi hotelek közül szállodánk az egyetlen, mely akár tömegközlekedéssel is egyszerűen elérhető. A vasúti és a buszmegálló is 3-5 perc sétára található a Hotel Cabernet-től, melyek révén borkóstolás esetén is könnyen megközelíthetők a Villányi Borvidék egyéb, izgalmas települései (pl. Palkonya,Villány), de akár egy pécsi kirándulás (30 perc vonattal) is a program részét képezheti. Villány Hotel Cabernet.
Szabadidős- és sportlehetőségek (előzetes egyeztetés alapján): Pincetúra, Borkóstoló programok, Birtoklátogatás, Kerékpározás, Kirándulás túravezetővel, Lovaskocsikázás, Szervezett bortúrák a borvidéken, Sétahajókázás a Dráván, Masszázs, Zenés meditációs, Nordic walking

Tréninghelyszín: Tárgyalótermünk ideális szakmai rendezvények, konferenciák, tárgyalások, értekezletek, tréningek lebonyolítására. A 60-70 fő befogadására alkalmas konferenciaterem rendkívül világos (szükség szerint sötétíthető), barátságos, légkondicionálóval és technikával felszerelt (projektor, flip chart, vetítővászon, wifi, notebook).
Az étteremhez csatlakozó különtermünk (szintén 60-70 fős) pedig funkcionálhat akár tréning helyszínként, vagy akár az esti céges-zenés party ill. egyéb rendezvény helyszíneként is.
Nagyobb (70-80 fő feletti) rendezvények esetén pedig pincészetünk, a Mokos Pincészet 300 fős rendezvényterme is kiváló helyszínéül szolgálhat a vállalati rendezvénynek.

Fizetés: készpénz, bankkártya, SZÉP kártya (OTP, MKB, K&H), Banki átutalás