Karácsony a Villányi borvidéken

Karácsony a Villányi borvidéken

2022. december 5.-31. 11.00
Villány 7773 Villány Mutasd a térképen
IngyenesFedett helyen Szabadtéri

A Villányi borvidéki szolgáltatók minden évben különleges adventi-és karácsonyi csomagokkal várják a vendégeket.

Ezeket az ajánlatokat szedtük össze egy csokorba.

Ha Szilveszter idején is szeretnél hozzánk látogatni, kattints ide.

A villányi Adventi programok listáját itt találod.

Karácsonyi feltöltődés a Villányi borvidék mediterrán fellegvárában

Hotel Castello
Foglalja le különleges, karácsonyi csomagajánlatunkat az ünnepekre. Hangulatos adventi uzsonnával, tradicionális karácsonyi vacsorával, forralt borral és kényeztető wellness szolgáltatásokkal várjuk Önöket!

További infók

Céges karácsonyi vacsora a Vylyan birtokon

Emlékezetessé varázsolnátok az idei céges karácsonyi vacsorát? Látogassatok el hozzánk a Vylyan birtokra, ahol kiváló borok és ínycsiklandó ételek társaságában hangolódhattok az ünnepekre! Egyedi ajánlatért keressetek bennünket: vendeglatas@vylyan.hu.

Karácsonyi csomagok a Vylyan Pincészettől

Megérkeztek a karácsonyi csomagok a vinotékába! Idén olyan különlegességekkel készültünk nektek, mint a „Karácsonyi variációk” csomag. E hármas válogatásba pincészetünk Variáció borai kerültek, amelyeket egytől egyig a kísérletezőkedv hívott életre. Limitáltan elérhető, hiszen első amfórás borunkból, a SYRAH VARIÁCIÓBÓL mindössze 60 palack maradt a Vylyan pincéjében.

További infók

Karácsonyi ajándékcsomagok a Gere Tamás & Zsolt Pincészetétől

Lassan elérkezünk az év végéhez, közelednek az ünnepek, az Advent és a Karácsony. A sok rohanás, tennivaló közepette igyekszünk egy cseppnyi terhet levenni a vállatokról. Mint minden évben, így most is összeállítottunk néhány ajándékcsomagot, melyet bátran a fa alá tehettek!

További infók

Adventi varázs Palkonyán

2022. december 17. 10:00 – december 18. 19:00
Varázslatos karácsonyi hangulat Palkonya Gasztrofaluban, ahol a pincészetek, éttermek és bisztrók most magával ragadó adventi forgataggal fogadják vendégeiket! Valódi ünnepi lassulás, ahol a legkisebbeknek karácsonyi játszóházzal készülnek, míg a nagyokat a helyi pincészetek karácsonyi borvására és lélek melegítő forralt borai, az éttermek remek fogásai és a kézműves kiállítók színes portékái várják a programok mellett!

További infók

Ünnepi borcsomag ajánlatok a Mokos Pincészettől

Lehet, hogy egy kép erről: palack és szöveg

Könnyed Karácsonyi Borcsomag
Tökéletes karácsonyi borválogatás az ünnepi fogások mellé! 3 palackból álló classicus villányi borválogatásunk mellé most egyedi grafikával ellátott Mokos Fröccspoharat csomagoltunk. Akciós ajánlatunk a készlet erejéig vagy december 27-ig, kizárólag webshopunkban érvényes.

További infók

Nem érhető el leírás a fényképhez.

Mokos ajándékutalványok és élményajándék

Lepje meg szeretteit a Mokos Pincészet Ajándékutalványainak egyikével, mely a www.mokos.hu oldal webshopjában használható fel online borvásárlásra vagy a borászat saját szervezésű rendezvényeinek belépőjegyeire (tematikus borvacsorák, Márton napi rendezvények, Szilveszteri Mulatság)! Esetleg inkább egy emlékezetes élménnyel ajándékozná meg barátait? Szerezzen örömet Mokos Élményajándékkal, mellyel az ajándékozott személy egy borkóstolóval egybekötött vacsorán és pincelátogatáson vehet részt másodmagával! Ajándékozzon minőségi pillanatokat szeretteinek Mokos élményekkel!

További infók

Ünnepi szállásajánlatok a Dráva Hotelben

Két ünnep közötti ajánlat
Elérkezett a várva várt téli szünet! Pihenjetek együtt a családdal a Dráva Hotelben****, ajándékozzátok meg gyermeketek jó iskolai teljesítményét egy élményekkel teli kiruccanással! Melyik lenne számotokra az ideális? Classic vagy Superior szoba? Erkélyes lakosztály vagy esetleg tágas, amerikai konyhás apartmanjaink egyike? Foglalj szállást a Drávába, kapcsolódjatok ki közösen nálunk…Karácsony után indulhattok is azonnal!

Téli szünet ajánlat Családi kaland januárban, a téli szünetben a harkányi Dráva Hotelben! Töltsetek el pár szuper téli napot a négycsillagos Dráva Hotelben, családi és gyermek programokból nem lesz hiány. A Drávában a szünidő alatt változatos programokkal, különböző akciókkal és kedvezményekkel, játékokkal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt!

További infók itt!

Karácsony a Villányi borvidéken

  • 2022. december 5.-31. 11.00
  • Villány
    7773 Villány  Mutasd a térképen
  • +36 70/777- XXX megjelenítés