Villányi Aranykóstoló

2022-10-03

Kedves Partnerünk!

Ezúton szeretnénk meghívni 2022. október 13. 14:00-17:00 között a villányi aranykóstoló eseményünkre, amely a Villányi Borvidék és a Borjour szervező csapatának együttműködésével kerül megszervezésre.

Helyszín: Stefánia Palota – 1143 Budapest, XIV. Stefánia út 34. (bejárat a Zichy Géza utca felől)

Villány top borainak bemutatóján külön standon mutatkoznak be a borvidék vezető márkái, a Villányi Franc és a Villányi REDy, amelyek stílusáról és küldetéséről szakértőnk által moderált mesterkurzuson ismerkedhetnek meg az érdeklődők. a „Villány két arca” mesterkurzust Horkay András DipWSET, a CEWI vezetője adja elő.

Önálló standon az alábbi pincészetek mutatják be a helyi borversenyeken aranyéremmel díjazott boraikat:
Agancsos Pincészet, Bock Pince, Blum Pincészet, Csányi Pincészet, Csillagvölgy Pincészet, Gere Attila Pincészete, Gere Tamás és Zsolt Pincészete, Günzer Tamás Pincészete, Jackfall Bormanufaktúra, Koch Csaba VinArt Pincészet, Mokos Pincészet, Ősi Gábor Pincészete, Polgár Pincészet, Riczu Tamás Borászata, Sauska Borászat, Vinatus Pincészet, Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet

Egy határon átnyúló együttműködés keretében a horvát Baranja térségből érkező vendégborászok is bemutatkoznak kiváló boraikkal, valamint egy mesterkurzuson keresztül kalauzolnak el minden érdeklődőt a grasevinák világába.

Csak a regisztrált vendégeink számára tudunk belépést biztosítani, így kérem részvételi szándékát válasz e-mailben a szervezes@villanyiborvidek.hu e-mail címre Tancsó Attila marketing menedzsernek 2022. október 10. 12:00-ig jelezni szíveskedjen.

Jelen meghívó 1 fő részére szól.

Megjelenésére feltétlenül számítunk!

Üdvözlettel:

Kovács Boglárka Dóra                                          Tóth Gábor

marketing vezető                                                            Borjour

                                                                              Villányi Borvidék

Az esemény a HUHR/1901/2.1.3/0095 azonosítószámon nyilvántartott „Wine Tour Across Borders” projekt támogatásával kerül megrendezésre.

Megosztás