Villányi REDy térkép

2023-05-25

Fedezd fel a Vilányi REDy világát! – avagy könnyű navigáció a lelőhelyekhez a Villányi REDy térkép segítségével!

Villányi borvidék

A borvidék filozófiája: a közös gondolkodás, közös sikereket hoz.
Ami a borvidék értékein, adottságain túlmutat, az az emberi tényező. Az a felismerés, hogy együtt még nagyobbat lehet álmodni.
Az összefogás, egymás segítése, a közös kóstolások, vagy csak egy gyors tapasztalatcsere mind-mind hozzájárulnak a termelők, szolgáltatók fejlődéséhez.
Többek között ennek az együtt gondolkodásnak eredményeként született meg a közösségi bormárkák, a Villányi REDy.

Villányi REDy

A REDy, a Villányi borvidék „Y” generációs közösségi bisztróbora, amely nem csak könnyed és vidám, de gyümölcsös, fiatalos,
bulis, kedves, pimasz, vagány és izgalmas egyben. Nem akar több lenni, mint ami, de kevesebb sem. Pont olyan, mint a készítői, a fiatal és örökifjú villányi borászok. Míg a másik borvidéki márka, a Villányi Franc a borban komolyabb elmélyülést kereső fogyasztókat célozza, ez a bor a laza beszélgetések, bulik társa, egy kiváló választás a mindennapokra.

A „Villány vidám arcát” felvillantó REDy egy portugieser alapú házasítás, amelyben megjelenhetnek még a blauburger, zweigelt, kékfrankos, kadarka és más Villányban honos fajták. Az alkotók elképzelése szerint illatában elsődlegesek a piros- és feketebogyós gyümölcsök, amelyet enyhe hordóhasználatra utaló fűszeres aromák egészíthetnek ki. Kortyban a lendületes, gyümölcsös, primer ízek dominálnak.

Villányi REDy térkép

A REDy térkép segítséget nyújt abban, hogy felfedezhessétek a borvidéket és végig kóstolhassátok a REDy-ket!

A kinyomtatott térképeket keresd a REDy pontoknál!

Az útvonaltervek eléréséhez kattints a térképeken a bal felső sarokban található „Nagyobb térkép megtekintése” vagy „További lehetőségek” feliratra.

Siklós

Villány

Villánykövesd

Palkonya

 

Megosztás