Ajánlattételi felhívás – Villányi Aranykóstoló megszervezése és lebonyolítása szakembereknek

2022-09-14

A Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft. HUHR/1901/2.1.3/0095 azonosító számon nyilvántartott „Wine Tour Across Borders” projektje kapcsán ezúton szeretnénk árajánlatot kérni a „Villányi Aranykóstoló megszervezése és lebonyolítása szakembereknek” tevékenységre a mellékletben található ajánlattételi felhívás szerint.

 

Felhívjuk kedves figyelmét, hogy a Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft., mint Ajánlatkérő, az Ajánlattevők részére előírja a bevont alvállalkozói szerződések tartalmára, összegére és kifizetésére vonatkozó transzparenciát, mely ellenőrzés tárgyát képezi. A saját és alvállalkozókon keresztül végzett teljesítéseket a számla mellékleteként benyújtott számlarészletezőn részletesen bemutatni szükséges.

 

Ajánlatát kérem, a mellékletben található ajánlati sablon kitöltésével emailben a marketing@villanyiborvidek.hu vagy szervezes@villanyiborvidek.hu email címre 7 napon belül vagy személyesen a Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft. irodájába (7800 Siklós, Felszabadulás u. 80.) megküldeni szíveskedjen.

PDF letöltése itt.

ÁRAJÁNLATI SABLON letöltése itt.

Megosztás