Jammertal Borászati Élményközpont

Európai borút minőség: ♣♣♣

Cím: Villány, Baross Gábor utca 106.

GPS: 45.863436, 18.445462

Telefon:+3672/592-800
Telefax:+3672/592-819
Mobil:+36 30/857-9212

Webcím: http://www.jammertal.hu


Nyitva tartás: bejelentkezés alapján


Pince szolgáltatásai:

  • Pincelátogatás
  • Borkóstolás
  • Borértékesítés

Étkezési lehetőség:

  • Étterem
Főoldal > Pince > Jammertal Borászati Élményközpont

Jammertal Borászati Élményközpont

Villány, Baross Gábor utca 106.

Jammertal Borászati Élményközpont
Jammertál barrique pince
Jammertal Bortrezor

Jammertál barrique pince
Látogasson el Ön is gyönyörű pincénkbe!
Jammertal Bortrezor
Tárolja Ön is legszebb borait a készítés helyszínén!

A Jammertal Borbirtok a világ bármely borvidékének ékköve lehetne. Módot ad főborásza számára, hogy a nemzetközi összehasonlításban is kitűnő adottságú villányi borvidéken megalkuvások nélkül az elérhető legjobb minőségű borokat készítse.
A pincészet borai erőteljes hozamkorlátozással termelt, tökéletesen beérett szőlőből készülnek, mely a magas minőség alapvető záloga.

A borbirtok márkái: Wunderlich, Jammertal, Cassiopeia és Koh-I- Noor

A pincészet mindig az adott szőlőfajtához és évjárathoz legjobban illő erjesztési módszert alkalmazza. Ez döntő a termék színvonala és stílusa szempontjából.
12-28 hónapos kishordós, majd további 6-12 hónapos palackos érlelés során fejlődnek optimális körülmények között a borászat tételei, mielőtt piacra kerülnének.
A Jammertal Borászati Élményközpont talán Közép-Európa legnagyobb és legigényesebb borkóstoló centruma. A pincészettel földalatti folyosó köti össze.
A vendégek a földszinti napfényes kóstolórészben és gyönyörű sommelier-szobákban kötetlen formában vagy képzett munkatársak vezetésével nyernek mélyebb betekintést a Jammertal borok világába.
A hatalmas, mégis intim hangulatot árasztó lovagterem vagy a kazamaták kisebb, rejtett helységei egész évben, a csodás kilátással rendelkező tetőterasz tavasztól őszig kitűnő ételekkel várja az idelátogatókat.
A központ egyik legfontosabb eleme a 90’000 palackot befogadni képes bortrezor, ami módot ad rá, hogy a bortrezor kör tagok – bármely törzsvásárló azzá válhat - megvásárolt boraikat évekig optimális körülmények között tárolják.
Minden érdeklődőt bátorítunk, tapasztalja meg személyesen a Jammertal borok szülőhelyén mindazokat az élményeket, amelyeket az nyújtani tud.


Pince Étkezés Térkép

Pince

Szolgáltatások:

  • Vezetett technológiai pincelátogatás

  • Jammertal Bortrezor Kör tagság

Nyitvatartás:

Péntek,szombat és vasárnap állandó nyitvatartás, az egyéb napokon előzetes egyeztetés alapján