Valentin-nap a Polgár Pincészetnél

2023. február 10.-15. 10.00
Villány 7773 Villány Mutasd a térképen
FizetősFedett helyen

Szerelmesek napja

Valentin-nap, avagy Bálint-nap Szent Bálint után kapta elnevezését, hiszen ő a szerelmesek védőszentje. Ez alkalommal a Polgár Pincészet kiemelt csomagajánlatot szervezett kedves vendégei számára.

Polgár Panzióról

A Polgár család célja az, hogy vendégeik megérezhessék azt a harmóniát, amely itt körül veszi őket. Friss levegő, madárcsicsergés, kedves mosolyok, gyönyörű helyszínek, izgalmas ízek, és a természet eredendő harmóniájáról tanúskodó Polgár borok.

Sétálni a tőkék közt, lopózni a pincében, gyertyafényes borkóstoló Borkápolnában, koccintás a Borudvar lugasa alatt, Trezor-bejárás, ínycsiklandó borvacsorák… Leírni nehéz, átélni érdemes!

A Polgár Pincészet konferenciaterme és a környéken egyedülálló Bortrezor Pincéje kimagasló színvonalú szolgáltatásaival áll vendégei rendelkezésére.

Polgár Pincészet mennyezete

Valentin-nap a Polgár Pincészetnél

Az ajánlat tartalma:

Két ajánlat közül választhatunk: a Polgár Panzióban 1 és két éjszakára szóló lehetőségek közül.

Az érkezéskor köszöntő itallal fogadják a vendégeket a recepción. A büféreggeli, mint mindig, ez alkalommal is bőséges kontinentális ételeket kínál. Valentin-nap alkalmából a szobába meglepetés páros ajándékcsomagot készítenek a házigazdák. Február 11-én szombaton és 14-én kedden is ünnepi gyertyafényes 4 fogásos borvacsorán lehet részt venni. 3 féle bor kóstolásával egybekötve, technológiai pincesétát szerveznek az érlelő pincében. Ha délután egy kis felmelegedésre vágyunk, öt órai forralt bort és házi süteményt is fogyaszthatunk.

Az ár tartalmazza a wellness-részleg korlátlan használatát, de a fakultatív masszázsok nincsenek a csomagban. A panzióban korlátlan internet érhető el az egész utazás alatt. Az autókat pedig az ingyenes, kamerával őrzött parkolóban lehet hagyni.

Polgár Étterem

A borkóstolás élményét kiegészítik a Polgár Étterem borvacsorái, amelyen előzetes bejelentkezéssel vehet részt minden gasztronómia rajongó.

Polgár Pincészet Wellness részlege Valentin-nap

Csomagajánlat ára:

1 éjszakás csomag (2023.02.11-12; 2023.02.14-15):

75.900,-HUF/1éjszaka/2fő

2 éjszakás csomag (2023.02.10-12; 2023.02.13-15):

116.000,-HUF/2éjszaka/2fő

Foglalási időszak: 2023.02.10.-12, valamint 2023.02.13.-15.

Fizetési mód: A csomagajánlat díjának 50% előre utalandó. A fennmaradó összeg távozáskor recepciónkon, készpénzzel, vagy bankkártyával egyenlíthető ki.

Felárak:

  • Idegenforgalmi adó: 500 Ft/fő/éj (18 éves kortól)

Információk és részletek:

E-mail: panzio@polgarpince.hu

Telefon: +36 20/570-7286

http://polgarpince.hu/ 

 

Egy lépés csak a természet

Kis túlzással, a szobából a Villányi borvidék egyik csúcsdűlőjébe, a Jammertalba léphetünk, de az ablakból kitekintve valóban kertközelségben érezhetjük a területet. Egy kis friss levegőre vágyva, bármikor kötetlenül sétálhatunk egyet a festői környezetben, de ha egy kis eligazításra vágyunk, érdemes átbogarásznunk a Kővilla túra útvonalát.

Ha madártávlatból szeretnénk megcsodálni a kertszomszédunkat, akkor is csupán néhány perc sétát kell megtennünk, hogy a Templom-hegyi Kilátóról elénk terüljön a Jammertal dűlő és a mögötte kimagasló Szársomlyó-hegy.

A Templom-hegy gyomrában pedig egy érdekes geológia sétát tehetünk az ammonitesz tanösvényen.

Az Ördögárok túra vagy a Szársomlyó túra már nagyobb távolságokat rejt magában, de akit nem riaszt vissza a gyaloglás nyújtotta jóleső fáradtság, bátran nekilódulhat. Sőt, az igazi zarándokok, akár a Villányi-hegység gerincén végig vezető kék túra útvonalon is átverekedhetik magukat.

Valentin-nap a Polgár Pincészetnél

  • 2023. február 10.-15. 10.00
  • Villány
    7773 Villány  Mutasd a térképen
  • +36 20/570- XXX megjelenítés

Közösségi oldalak