(Magyar) Szabadidő

Active filters

Siklós Castle

(Magyar) A Családbarát címet elnyert Siklósi Várban minden korosztály megtalálja a magának való szórakozást. A változatos kiállításokkal a történelem iránt érdeklődőket, míg a Játékországgal a kisgyermekes családokat varázsolja el.
{zip} ???, 7800 Siklós, Vajda János tér 8. Whole year

Gál Winery and Wine Museum

(Magyar) A Villányi bormúzeum és Gál Pince egész évben várja azokat az érdeklődőket, akik szeretnék megismerni a borvidék történetét, a szőlőművelés és a bortermelés kialakulását.
{zip} ???, 7773 Villány, Bem József utca 8. Whole year

Palkonya Historic Cellar Street

(Magyar) Palkonya déli szélén, a szőlőhegyre néző lejtőn többsoros pincefalu épült. A népi építészeti emlékként védett, országos műemléki pincesor 53 présház által alkotott, egymás fölött több sorban elhelyezkedő pincesor.
{zip} ???, 7771 Palkonya, Fő út Whole year

Retro Bowling Bar Harkány

(Magyar) A szórakozóhelyen nem csupán 4 bowling-pálya, hanem rendezvényterem, party helyszín, biliárd, darts, csocsó és természetesen snack bár is található.
{zip} ???, 7815 Harkány, Bajcsy-Zsilinszky u. 6 Whole year

Mosque of Malkoch Bey

(Magyar) A török időkből fennmaradt közel 500 éves múltú, Europa Nostra díjas dzsámi érdekes néprajzi emlékekkel igyekszik felidézni a kor szellemét.
{zip} ???, 7800 Siklós, Vörösmarty utca 2. Whole year

Villányi Cellar Street

(Magyar) A borkedvelők közkedvelt helye a hangulatos Villányi Pincesor, hiszen kellemes környezet, egész évben nyitott vendéglátó helyeken kóstolhatnak finomabbnál finomabb borokat és ételeket.
{zip} ???, 7773 Villány, Baross Gábor utca Whole year

Palkonya Round Church

(Magyar) A falu katolikus templomát a Batthyány család építette, és 1816-ban Szt. Erzsébet tiszteletére szenteltette fel. A messziről is jól látható piros kupolás templom a magyarországi körtemplomok egyik legszebb példája.
{zip} ???, 7771 Palkonya, Fő utca Whole year

Máriagyűdi Basilica

(Magyar) A Tenkes-hegy oldalában, az erdő szélén található közkedvelt zarándokhely egész évben látogatható, ahol tavasztól őszig számos búcsúval tisztelegnek a Mária jelenésekre emlékének.
{zip} ???, 7800 Siklós, Vujicsics Tihamér u. 66 Whole year

Máriagyűdi Lavender House

(Magyar) A Máriagyűdi Levendulás Ház a Kegytemplomtól csupán néhány lépésre található, így ha mindenképp meglátogatjuk a zarándokhelyet, érdemes egy kis levendulás különlegességért beugranunk.
{zip} ???, 7800 Siklós, Járó Péter u. 9 Login

Thermal Spa Siklós

(Magyar) A fürdő télen-nyáron fogadja a feltöltődni és pihenni érkezőket csúszdával, hideg- és melegvizes élmény medencékkel, wellness szolgáltatásokkal a Siklósi Vár és a Tenkes-hegy szomszédságában.
{zip} ???, 7800 Siklós, Baross G. u. 8/a. Whole year

Harkányi Thermal Spa

(Magyar) A 200 éves múltra visszatekintő Harkányi Gyógyfürdő egész évben várja a gyógyvíz, az élménymedencék és a vízi csúszdák szerelmeseit.
{zip} ???, 7815 Harkány, Kossuth Lajos utca 5-7 Whole year

Ős-Dráva Visitor Center

(Magyar) A gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt érdekes interaktív kiállítással, őshonos háziállat bemutatóval, tanösvényekkel, változatos aktív programokkal, környezeti nevelési foglalkozásokkal könnyen betekintést nyerhetünk a táj egykori életébe.
{zip} ???, 7843 Szaporca, szaporca Whole year

Nagyharsányi Statue Park

(Magyar) A nonfiguratív szobrokkal teli Nagyharsányi szoborpark az egész család számára maradandó élményt nyújt a Villány melletti Szársomlyó-hegy lábánál.
{zip} ???, 7815 Villány, Nagyharsány és Villány között, a főútról északi irányban letérve Whole year

Cycling routes in the Villány wine region

(Magyar) A Kerékpárút Villány-Harkány között és a körjárat a Villányi-hegységen át minden kétkeréken utazót elvezet biztonságosan a borvidék nevezeteségeihez.
{zip} ???, 7800 Siklós, Felszabadulás u 80. Whole year

Hiking trails in the Villány wine region

(Magyar) Ha szeretjük a természetet, a Villányi-hegység és az őt körülölelő borvidéki dűlők számos túraútvonalat, tanösvényt, kilátót rejtenek magukban.
{zip} ???, 7773 Villány, túraútvonalak Whole year

Photo points in the Villány wine region

(Magyar) A Villányi borvidéken számos téma vár rád a pince mélyétől, a borkészítésen át, a szőlősorokon keresztül a hegycsúcsokig. Néhány profi fotós segítségével összeszedtük a legkedveltebb helyszíneket.
{zip} ???, 7800 Siklós, Felszabadulás u. 80. Whole year

Vineyard tours in the wine region

(Magyar) A Villányi borvidéken sokféle módon körbenézhetünk a dűlők között: quaddal, terepjáróval, pótkocsin vagy akár veterán kisbusszal.
{zip} ???, 7773 Villány, Batthyány utca 15. Login

(Magyar) Kirándulás Kalnik környékén

(Magyar) Fedezd fel a horvátországi Kalnik hegyei közt a csodálatos tájat és ne hagyd ki a legmagasabb hegycsúcsokat sem!
{zip} ???, 4826 Krizevci, Starogradska 64 Whole year

(Magyar) Csapatépítő játékok

(Magyar) Csapatépítés, izgalmak és élmények a Mokos Pincészettel
{zip} ???, 7771 Palkonya, Hegyalja u. 1. Whole year

None of the items matches the search conditions, please change the filter criteria.

Filter
View 999 results
Settlement
2
1
3
7
1
5
What do you care?
2
4
12
11
12
9
5
7
7
To whom do we recommend?
3
3
6
2
5
2
1
10
2
2
When?
18
15
15
11
Accessibility
16
13
15
16